Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

Kerala PSC Current Affairs Questions (Rio Olympics Special)

Current Affairs Olympics 2016 for PSC | Current Affairs Olympics 2016 for PSC | Current Affairs 2016 for Kerala PSC Exams | Current affairs Quiz Olympics 2016 | Current Affairs 2016 for PSC Exams | Current Affairs 2016 for All Competitive Exams | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams 
--------------------------------
Keralapschelper.com brings for its reader related with Rio Olympics 2016 Special. It includes Questions from Various fields related with Olympics and Important Sports Events related with Olympics.

1.Name the country that on 27 April 2016 announced that its Olympic athletes will wear uniforms that have been infused with insect repellent to keep mosquitoes carrying the Zika virus at bay.
Answer :- South Korea

2. International Olympic Day was celebrated on
Answer :- June 23 [The day is celebrated for promotion of participation of people in the sports all across the world, irrespective of athletic, gender or age ability.]

3. The 2016 Summer Olympics host-city is
Answer :- Rio de Janeiro [The Brazilian city will host the XXXI Olympiad between 5 August and 21 August 2016]

4. The official sponsor of Indian contingent to the 2016 Rio Olympics?
Answer :- Amul [India’s largest food products marketing organization]
5.  The 2016 Summer Olympics Moto
Answer :- A New World

6. Number of Nations participating in Rio Olympics 2016?
Answer :- 207

7. Official Mascot of Rio Olympics 2016
Answer :- Vinicius and Tom

8. India's flag bearer in the opening ceremony of the Olympic Games in Rio 2016?
Answer :- Abhinav Bindra

9. Olympics 2016 opens with a glittering ceremony in Rio De Janerio, with the theme?
Answer :- Peace and Environment

10. The Olympic Participant from India who’s named was cleared for participation in Rio Olympics by United World Wrestling (UWW)?
Answer :- Narsingh Yadav

11. The Olympic bound wrestler who was given clean chit by National Anti Doping Agency (NADA) and can now participate in Rio Olympics beginning on 5 August 2016 is?
Answer :- Narsingh Yadav
Update message
More Questions Related with Rio Olympics will be posted soon. Visit This Post Next Time
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top