Kerala PSC Examination Expected Questions - 437

PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS
-----------------
1061. In which district Brahmapuram Diesel Project?
Answer :- Ernakulam

1062. The headquarters of Dutch territories in Kerala during the colonial regime was?
Answer :- Kochi

1063. In which district is Kodanand Elephant training center?
Answer :- Ernakulam

1064. The only major port in Kerala?
Answer :- Kochi

1065. The port in Kerala which was developed by Robert Bristo into a major port?
Answer :- Kochi

1066. In which district is Bhuthathaan Kettu?
Answer :- Ernakulam

1067. In which district is Mangalavanam sanctuary situated?
Answer :- Ernakulam

1068. Nehru Trophy Boat race is in

Answer :- Pamba

1069. The church of Vasco da Gama was buried at Kochi
Answer :- St. Francis Church

1070. The place in Kerala where St.Thomas landed in AD 52?
Answer :- Malyankara

Comments

Popular Posts

About This Site

KERALAPSCHELPER.com is an exclusive and useful site for all job seekers in Kerala and India. This site includes various types of Kerala PSC Previous, Kerala PSC Old questions with answers, Kerala PSC Model and Sample question papers and answers, Kerala PSC Malayalam Questions, Kerala PSC Examination Syllabus, Kerala PSC Rank Lists, Kerala PSC latest Notifications and Kerala PSC General Knowledge (gk) questions ,Kerala PSC maths and mental ability questions , Kerala PSC examination expected questions, Kerala PSC examination current affairs questions,Kerala PSC hall tickets,Kerala PSC interview and practical schedule details and many many more. This site provide also provide various govt jobs information all around the country. Also provide previous and model Bank Test questions with answers and IBPS CWE Bank Test Model Questions.TET questions and model etc.. Use it as a complete online study material.