Kerala PSC Examination Expected Questions - 428

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc ldc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LDC Examination Expected Questions , LGS Classroom,LGS Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LGS Exam Special Questions,LGS Questions,PSC LGS Questions,kerala psc LGS Questions,LGS Expected Questions,psc LGS Expected Questions,keralapsc LGS Expected Questions,LGS Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LGS free Study materials,LGS Study materials download, LGS free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LGS Examination Expected Questions,Competitive Examination Notes,Competitive Examination Notes for LDC,Competitive Examination Notes for IAS,Competitive Examination Notes HSST,Competitive Examination Notes for PSC Exam,Competitive Examination Notes for IPS, Competitive Examination Notes for SSC Exam,Competitive Examination Notes for RRB Exam,Competitive Examination Notes for Download,Competitive Examination Notes Free Download,Competitive Examination Notes for U,Secretariat Assistant Exam Special Questions,Secretariat Assistant Questions,PSC Expected Questions From Kerala History,PSC Expected Questions From Indian History ,PSC Expected Questions From Geography,PSC Expected Questions From Information Technology,PSC Expected GK Questions in English Medium,PSC Expected Questions From Constitution of India,PSC Expected Questions From Biology, PSC Expected Questions From Chemistry ,PSC Expected Questions From Physics , PSC Expected Questions From Astrology,renaissance in Kerala PSC Questions,
Share it:
PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS
-----------------

986. The river Ganga originates in?
A] Manas Sarovar
B] Yamunotri
C] Gangotri
D] None of these
Answer :- Gangotri

987. Which is the highest peak in Aravallis?
A] Mahendragiri
B] Shillong Peak
C] Gurushikhar
D] Nokrek Peak
Answer :- Gurushikhar

988. Bhakra Dam is located in the village of Bhakra in the Bilaspur region of
A] Uttar Pradesh
B] Jammu and Kashmir
C] Himachal Pradesh
D] Haryana
Answer :- Himachal Pradesh

989. Where is the Desert National Park situated?
A] Rajasthan
B] Gujarath
C] Punjab
D] Haryana
Answer :- Rajasthan

990. Firozhabad in Uttar Pradesh is famous for?
A] Cycle
B] Glass bangles
C] Locks
D] Sports goods
Answer :- Glass bangles

991. Dhariwal in Punjab is famous for
A] Cement
B] Cycle
C] Wool
D] Milk products
Answer :- Wool

992. The maximum daily range of temperature can be observed at
A] Chennai
B] Thiruvananthapuram
C] Delhi
D] Mumbai
Answer :- Delhi

993. Which river enters from Nepal to India and the basin of which includes Tibet, Nepal and India?
A] Hugly
B] Kosi
C] Narmada
D] Sarayu
Answer :- Kosi

994. Where are tea and coffee both grown
A] North West India
B] North East India
C] Central India
D] Southern India
Answer :- Southern India

995. The name of which state means the 'Abode of God'?
A] Haryana
B] Jammu and Kashmir
C] Punjab
D] Rajasthan
Answer :- Haryana
Share it:

Expected Questions

FACTS ABOUT INDIA

UNIVERSITY ASSISTANT

Post A Comment:

0 comments: