.
MALAYALAM GENERAL KNOWLEDGE QUESTIONS
.
.
CURRENT AFFAIRS QUESTIONS
.

Shopping

Archive

Shopping

Kilicheppu

Previous QP PDF

PSC Last Grade Servant Questions PSC Degree Level Questions
KERALA PSC PREVIOUS QUESTIONS
KERALA PSC MALAYALAM QUESTIONS

Tuesday, 26 April 2016

Kerala PSC Examination Expected Questions - 424

PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS
-----------------

941. The seat Ilayidathu Swaroopam in Travancore history was
Answer :- Kottarakkara

942. Vallikkavu, where the Ashram of Amrithanandamayi is situated in the district of
Answer :- Kollam

943. Which district in Kerala is famous for cashew industry?
Answer :- Kollam

944. The famous statue in front of the Government Secratariat in Thiruvananthapuram from which the name 'Statue Junction' is envolved is that of
Answer :- Madhav Rao

945. The southernmost taluk in Kerala
Answer :- Neyyatinkara

946. Where is Lakshmi Bhai College of Physical Education?
Answer :- Karyavattom

947. In which district is Neyyar Wild Life Sanctuary?
Answer :- Thiruvananthapuram

948. The highest peak in Thiruvananthapuram district?
Answer :- Agasthyamala

949. In which district the shendurney Wild Life Scanctuary is situated?
Answer :- Kollam

950. The Alappuzha district was formed in 1957 mainly by the bifurcation of
Answer :- Kollam

1 comment: