.
MALAYALAM GENERAL KNOWLEDGE QUESTIONS
.
.
CURRENT AFFAIRS QUESTIONS
.

Shopping

Archive

Shopping

Kilicheppu

Previous QP PDF

PSC Last Grade Servant Questions PSC Degree Level Questions
KERALA PSC PREVIOUS QUESTIONS
KERALA PSC MALAYALAM QUESTIONS

Thursday, 21 April 2016

Kerala PSC Examination Expected Questions - 419

PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXAMINATION QUESTIONS | KERALA PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS | PSC UNIVERSITY ASSISTANT EXPECTED EXAMINATION QUESTIONS
-----------------
881. The native land of Sindhi cow
Answer :- Pakistan

882. Snakes recognise smell using:
Answer :- Tongue

883. The bird that can live in the lowest temperature
Answer :- Emperor Penguin

884. The largest invertebrate on land
Answer :- Coconut crab

885. Which animal can produce two types of milk?
Answer :- Kangaroo

886. The release of which one of the following into ponds and helps in controlling the mosquitos?
[Crab, Dogfish, Gambusia fish, Snail]
Answer :- Gambusia fish

887. The study about heart
Answer :- Cardiology

888. The number of vertebrae in the vertebral column of man?
Answer :- 33

889. Normal Blood Pressure in human body is?
Answer :- 120/80 mm  Hg

890. Which blood group is called 'Universal Recipient'?
Answer :- AB

No comments:

Post a Comment