Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

Kerala PSC Previous Current Affairs Questions in 2015

Kerala PSC Current Affairs Questions | Kerala PSC Previous Current Affairs Questions | Kerala PSC Current Affairs Questions 2016 | PSC Current Affairs Questions | PSC Current Affairs Previous Questions and Answers | Kerala PSC Current Affairs Previous Questions and Answers
-----------------

1. The 41st G7 summit was held at?
Answer :- Germany
LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT – MAINTENANCE & REPAIRS OF TWO WHELERS AND THREE WHEELERS [2015 Dec]

2. The Bollywood Actor who was honoured with the Dada Saheb Phalke Film Foundation Award in 2015?
Answer :- Shhah Rukh Khan
LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT – MAINTENANCE & REPAIRS OF TWO WHELERS AND THREE WHEELERS [2015 Dec]

3. Who won 2015 UEFA Champions League Title?
Answer :- Barcelona
LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT – MAINTENANCE & REPAIRS OF TWO WHELERS AND THREE WHEELERS [2015 Dec]

4. The Chief Election Commissioner of India?
Answer :- Nasim Zaidi
LABORATORY TECHNICAL ASSISTANT – MAINTENANCE & REPAIRS OF TWO WHELERS AND THREE WHEELERS [2015 Dec]

5. Who became the Speaker of Kerala Assembly after the death of G.Kathikeyan?
Answer :- N. Shakthan
TECHNICIAN REFRIGERATION MECHANIC [2015 Nov]

6. Joseph Sepblatter, President of FIFA who resigned recently belongs to?
Answer :- England
TECHNICIAN REFRIGERATION MECHANIC [2015 Nov]

7. Mission Indradhanush is a programme?
Answer :- To immunise children against seven disease
TECHNICIAN REFRIGERATION MECHANIC [2015 Nov]

8. SAF games 2015 is going to be held in which of the following sate?
Answer :- Kerala
TECHNICIAN REFRIGERATION MECHANIC [2015 Nov]

9. Dada Saheb Phalke award winner for the year 2014?
Answer :- A.R.Rahman
TECHNICIAN REFRIGERATION MECHANIC [2015 Nov]

10. Who of the following has received the prestigious International Human Right Award for the year 2015?
Answer :- Leo Cornelio
TECHNICIAN REFRIGERATION MECHANIC [2015 Nov]
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top