Navigation

Kerala PSC Examination Expected Questions - 393

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc ldc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LDC Examination Expected Questions , LGS Classroom,LGS Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LGS Exam Special Questions,LGS Questions,PSC LGS Questions,kerala psc LGS Questions,LGS Expected Questions,psc LGS Expected Questions,keralapsc LGS Expected Questions,LGS Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LGS free Study materials,LGS Study materials download, LGS free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LGS Examination Expected Questions,Competitive Examination Notes,Competitive Examination Notes for LDC,Competitive Examination Notes for IAS,Competitive Examination Notes HSST,Competitive Examination Notes for PSC Exam,Competitive Examination Notes for IPS, Competitive Examination Notes for SSC Exam,Competitive Examination Notes for RRB Exam,Competitive Examination Notes for Download,Competitive Examination Notes Free Download,Competitive Examination Notes for U,Secretariat Assistant Exam Special Questions,Secretariat Assistant Questions,PSC Expected Questions From Kerala History,PSC Expected Questions From Indian History ,PSC Expected Questions From Geography,PSC Expected Questions From Information Technology,PSC Expected GK Questions in English Medium,PSC Expected Questions From Constitution of India,PSC Expected Questions From Biology, PSC Expected Questions From Chemistry ,PSC Expected Questions From Physics , PSC Expected Questions From Astrology,renaissance in Kerala PSC Questions,
PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations |
-----------------
KERALA PSC SCIENCE QUESTIONS
571. The clonned dog:

Answer :- Snupy

572.The heaviest Reptile:
Answer :- Salt Water Crocodile

573.The largest amphibean:
Answer :- Giant salamander

574.The largest carnivorous animal in the land:
Answer :- Polar bear

575.The largest in the cat family:
Answer :- Tiger

576.The largest vertebrate:
Answer :- Blue Whale

577.The number of chambers in the heart of birds:
Answer :- 4

578.The study of snakes:
Answer :- Ophiology

579.Which animal has the largest number of names?
Answer :- Puma

580.Which animal is known as ‘the engineer of forest’?
Answer :- Beever

581.The largest frog in the world is called.....
Answer :- Goliath Frog

582.The organism that lives in the den made by other organisms:
Answer :- Snake

583.Fish that can climb tree:

Answer :- Anabus

584.Land of Flying fish:
Answer :- Barbados

585.The venom of Cobra affects:
Answer :- Nervous system

586.Which is known as ‘dog fish’?

Answer :- Shark

587.Which is known as ‘king of fish’?
Answer :- Whale Shark

588.Which is known as ‘Poorman’s fish’?
Answer :- Sardine

589.Which mammal is known as ‘laughing fish’?
Answer :- Dolphin

590.Which organism has the largest number of ribs?
Answer :- Snakes 
Share
Banner

HARI Mash

Post A Comment:

0 comments: