Kerala PSC LDC Ranked List 2018Click Here

Current Affairs December 2015 - Appointment



Current Affairs December 2015 for PSC | Current Affairs December 2015 for PSC | Current Affairs 2015 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2015 for PSC Exams | Current Affairs 2015 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz June 2015 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
-----------------
WORLD


1. Who is elected as the President of African Country Burkina Faso?
Answer :- Rock Marc Christian Kabore

2. Who assumed the presidency of the Royal Society in London?
Answer :- Sir Venkatraman Ramakrishnan

INDIA

1. New Chief Justice of India [43rd]?
Answer :- Justice Tirath Singh Thakur

2. New Speaker of Bihar Legislative Assembly?
Answer :- Vijay Kumar Chaudhary

3. New Secretary of Ministry of Earth Science ?
Answer :- M.Rajeevan Nair

KERALA

1. New Jail DGP in Kerala?
Answer :- Rishiraj Singh

2. New Chief of Fire and Rescue Services in Kerala?
Answer :- Lokanath Behera

3. Deputy Speaker in Kerala Legislative Assembly?
Answer :- Palod Ravi

This Post will be updated on daily basis until December 31st
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Current Affairs December 2015 - Appointment"

 
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top