Navigation

Kerala PSC Examination Expected Questions - 349

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc ldc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LDC Examination Expected Questions , LGS Classroom,LGS Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LGS Exam Special Questions,LGS Questions,PSC LGS Questions,kerala psc LGS Questions,LGS Expected Questions,psc LGS Expected Questions,keralapsc LGS Expected Questions,LGS Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LGS free Study materials,LGS Study materials download, LGS free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LGS Examination Expected Questions,Competitive Examination Notes,Competitive Examination Notes for LDC,Competitive Examination Notes for IAS,Competitive Examination Notes HSST,Competitive Examination Notes for PSC Exam,Competitive Examination Notes for IPS, Competitive Examination Notes for SSC Exam,Competitive Examination Notes for RRB Exam,Competitive Examination Notes for Download,Competitive Examination Notes Free Download,Competitive Examination Notes for U,Secretariat Assistant Exam Special Questions,Secretariat Assistant Questions,PSC Expected Questions From Kerala History,PSC Expected Questions From Indian History ,PSC Expected Questions From Geography,PSC Expected Questions From Information Technology,PSC Expected GK Questions in English Medium,PSC Expected Questions From Constitution of India,PSC Expected Questions From Biology, PSC Expected Questions From Chemistry ,PSC Expected Questions From Physics , PSC Expected Questions From Astrology,renaissance in Kerala PSC Questions,
PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations |
-----------------

1. Leucoplasts are responsible for :
ANSWER :- Storage


Assistant in Finance (22.08.2015)

2. At sunset, the sun looks reddish
ANSWER :- Scattering of light


Assistant in Finance (22.08.2015)

3. Sudden and heritable change occurs in chromosome
ANSWER :- Mutation


Assistant in Finance (22.08.2015)

4. Loss of water in the form of vapor through stomata
ANSWER :- Transpiration


Assistant in Finance (22.08.2015)

5. Gens are located in
ANSWER :- Chromosome


Assistant in Finance (22.08.2015)

6. Chemical name of 'AJINOMOTO':
ANSWER :- Monosodium glutamate


Assistant in Finance (22.08.2015)

7. Focal length of a plane mirrior is
ANSWER :- Infinite


Assistant in Finance (22.08.2015)

8. Common name of acetic acid is
ANSWER :- Vinegar


Assistant in Finance (22.08.2015)

9. Type of lense used in magnifying glass
ANSWER :- Convex


Assistant in Finance (22.08.2015)

10. Metals, which kept in kerosene
ANSWER :- Sodium and Potassium


Assistant in Finance (22.08.2015)
For free Alert of new jobs,Current Affairs, Answer Keys, GK etc.. directly in Your Inbox: Click Here
Share
Banner

HARI Mash

Post A Comment:

1 comments: