Kerala PSC LGS ShortList 2018Click Here

Kerala PSC Examination Expected Questions - 326



PSC Expected Questions From Kerala History | PSC Expected Questions From Indian History | PSC Expected Questions From Geography | PSC Expected Questions From Information Technology | PSC Expected GK Questions in English Medium | PSC Expected Questions From Constitution of India | PSC Expected Questions From Biology | PSC Expected Questions From Chemistry | PSC Expected Questions From Physics | PSC Expected Questions From Astrology | Renaissance in Kerala PSC Questions | Competitive Examination Expected General Knowledge Questions Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations |
-----------------
1. One who is a party to a crime, either as a principal or as an accessory?
Answer :- Accomplice

2. The formal judgement or decession of a court or tribunam?
Answer :- Adjudication

3. The plea that the person charges with a Crime was somewhere else when the crime was committed?
Answer :- Alibi

4. A non-party who gives evidence before the court so as to assist it with research, argument or submissions?
Answer :- Amicus Curiae (Friend of the Court)

5. An act erasing from legal memory some aspect of criminal conduct by an offiender. It is most frequently generated to groups of people in respect of political offences and is wider than a pardon, which merely relieves an offender of punishment?
Answer :- Amnesty

6. Absence of Government, absolute disorder?
Answer :- Anarchy

7. A written declaration of evidence on an oath for use as judicial proof?
Answer :- Affidavit

8. The international or reckless destruction or damaging of property by fire without a lawful excuse?
Answer :- Arson

9. Temporary suspension of war, a short true, may or may not lead to peace?
Answer :- Armistics

10. Policy of giving in to a powerful adversary, even sacrificing principales, pacifying an opponent by submitting to undue demands?
Answer :- Appeasement
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Kerala PSC Examination Expected Questions - 326"

 
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top