Kerala PSC LGS ShortList 2018Click Here

Current Affairs July 2015 - World



 
Current Affairs July 2015 for PSC | Current Affairs July 2015 for PSC | Current Affairs 2015 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2015 for PSC Exams | Current Affairs 2015 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz July 2015 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams 
-----------------

1. World Zoonoses Day observed on?
Answer: - July 6

2. World Youth Skill Day observed on?
Answer :- July 15

3. Who tops the list of the World's most Powerful Women, according to the Forbs Magazine?
Answer :- Angela Merkel

4. How many African Countries were signed the Historic pact of Tripartite Free Trade Area?
Answer :- 26

5. Which Inetrnational Organisation has achieved a milestone of destroying 90% of the global chemical weapons?
Answer :- OPCW (Organisation for Prevention of Chemical Weapons

6. India signed a 10 year defense framework agreement with which country?
Answer :- United States


7. World Environmental Day theme of This year?
Answer :- "Seven Million Dreams, One Planet, Consume with Care"

8. Who won the Canadian Formula 1 Grand Prix?
Answer :- Lews Hamilton



Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Current Affairs July 2015 - World"

 
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top