.
MALAYALAM GENERAL KNOWLEDGE QUESTIONS
.
.
CURRENT AFFAIRS QUESTIONS
.

Shopping

Archive

Shopping

Kilicheppu

Previous QP PDF

PSC Last Grade Servant Questions PSC Degree Level Questions
KERALA PSC PREVIOUS QUESTIONS
KERALA PSC MALAYALAM QUESTIONS

Thursday, 25 June 2015

Kerala PSC Examination Expected Questions - 322

PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Kerala PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Secretariat Assistant Examination | PSC Municipal Secretary Examination Expected Questions | Kerala PSC Municipal Secretary Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Municipal Secretary Examination | PSC Block Panchayat Secretary Examination Expected Questions | Kerala PSC Block Panchayat Secretary Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Block Panchayat Secretary Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations |

-----------------
1. The respiratory organ of earth worm?
Answer :- Skin

2. Insect without wings?
Answer :- Bug

3. The chemical used by insects for communication?
Answer :- Pheromonoes

4. The number of legs of a Crab?
Answer :- 10

5. Cultivation of Bees?
Answer :- Apiculture

6. The organism with the highest power of olfaction?
Answer :- Shark

7. The slowest fish?
Answer :- Mackerel

8. The fastest swimmer?
Answer :- Sailfish



9. In which species offsprings come out of the abdomen of male organism?
Answer :- Sea Hourse

10. The largest fish?
Answer :- Whale Shark

No comments:

Post a Comment