Kerala PSC LGS ShortList 2018Click Here

Kerala PSC Examination Expected Questions - 321



PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Kerala PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Secretariat Assistant Examination | PSC Municipal Secretary Examination Expected Questions | Kerala PSC Municipal Secretary Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Municipal Secretary Examination | PSC Block Panchayat Secretary Examination Expected Questions | Kerala PSC Block Panchayat Secretary Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Block Panchayat Secretary Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations |
-----------------

1. The Organism that can move according to the magnetic force of the Earth?
Answer :- Snail

2. The organism that spreads Elephantiasis?
Answer :- Culex Mosquito

3. Which organism has the largest eye?
Answer :- Giant Squid

4. Which organism identifies taste using its legs?
Answer :- Butterfly

5. Which organism does not move itself?
Answer :- Sponge

6. Which is known as 'painted lady'?
Answer :- Butterfly

7. Which organism is known as 'friend of the farmer'?
Answer :- Earth Worm

8. The organism that eats its mate?
Answer :- Spider



9. The largest insect?
Answer :- Goliath Beetle

10. The animal that has chlorophyll?
Answer :- Euglina
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Kerala PSC Examination Expected Questions - 321"

 
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top