Kerala PSC Examination Expected Questions - 320

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc ldc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LDC Examination Expected Questions , LGS Classroom,LGS Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LGS Exam Special Questions,LGS Questions,PSC LGS Questions,kerala psc LGS Questions,LGS Expected Questions,psc LGS Expected Questions,keralapsc LGS Expected Questions,LGS Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LGS free Study materials,LGS Study materials download, LGS free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LGS Examination Expected Questions,Competitive Examination Notes,Competitive Examination Notes for LDC,Competitive Examination Notes for IAS,Competitive Examination Notes HSST,Competitive Examination Notes for PSC Exam,Competitive Examination Notes for IPS, Competitive Examination Notes for SSC Exam,Competitive Examination Notes for RRB Exam,Competitive Examination Notes for Download,Competitive Examination Notes Free Download,Competitive Examination Notes for U,Secretariat Assistant Exam Special Questions,Secretariat Assistant Questions,PSC Secretariat Assistant Questions,kerala psc Secretariat Assistant Questions,Secretariat Assistant Expected Questions,psc Secretariat Assistant Expected Questions,keralapsc Secretariat Assistant Expected Questions,Secretariat Assistant Previous Questions,psc Secretariat Assistant Previous Questions,kerala Secretariat Assistant Previous Questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,Secretariat Assistant Study materials download, Secretariat Assistant free Study materials download,
Share it:
PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Kerala PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Secretariat Assistant Examination | PSC Municipal Secretary Examination Expected Questions | Kerala PSC Municipal Secretary Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Municipal Secretary Examination | PSC Block Panchayat Secretary Examination Expected Questions | Kerala PSC Block Panchayat Secretary Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Block Panchayat Secretary Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations |
-----------------

1. The Jaliyanwala Bagh massacre was on?
Answer :- 13 April 1919

2. Which session of the Indian National Congress endorsed the programme of non-corporation?
Answer :- Nagpur session of 1920

3. Which British Commission enquired the Jaliyanwala Bagh massacre?
Answer :- The Hunter Commission

4. Which reform of the British introduced the system of dyarchy?
Answer :- The Montague-Chelmsford reforms



5. The Congress and the Muslim League made the Lucknow Pact in the year?
Answer :- 1916

6. In which year was Khilafat Committee formed?
Answer :- November 1919


7. The Khilafat Committee started a campaign of non-cooperation and the Movement was formally launched in?
Answer :-31 August 1920

8. In which year the special session of Congress in Culcutta approved non-cooperation programme?
Answer :- September 1920

9. Which session of Congress decided to have the attaiment of Swaraj through peaceful and legitimate means, thus committing itself to an extra-constitutional mass struggle?
Answer :- Nagpur Session of 1920


10. Which session of the Congress decided to organise Provincial Congress Committees on linguistic basis?
Answer :- Nagpur Session of 1920
Share it:

ASSISTANT GRADE II

Expected Questions

INDIAN HISTORY

MUNICIPAL SECRETARY GRADE 2

SECRETARIAT ASSISTANT/AUDITOR

UNIVERSITY ASSISTANT

Post A Comment:

0 comments: