.
MALAYALAM GENERAL KNOWLEDGE QUESTIONS
.
.
CURRENT AFFAIRS QUESTIONS
.

Shopping

Archive

Shopping

Kilicheppu

Previous QP PDF

PSC Last Grade Servant Questions PSC Degree Level Questions
KERALA PSC PREVIOUS QUESTIONS
KERALA PSC MALAYALAM QUESTIONS

Wednesday, 17 June 2015

Kerala PSC Examination Expected Questions - 316

PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Kerala PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Secretariat Assistant Examination | PSC Municipal Secretary Examination Expected Questions | Kerala PSC Municipal Secretary Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Municipal Secretary Examination | PSC Block Panchayat Secretary Examination Expected Questions | Kerala PSC Block Panchayat Secretary Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Block Panchayat Secretary Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations |
-----------------
1. Metals usually form ..... oxide?
Answer :- basic

2. Carnallite is a source of?
Answer :- Potassium and Magnesium

3. Gelatin is added to ice cream to?
Answer :- avoid crystal formation

4. Underwater parts of a ship are made of?
Answer :- Magnalium

5. A vegetable containing sulphur
Answer :- Cabbage

6. Carbogen is used in?
Answer :- Carbon monoxide poisoning

7. A non metal used to preserve food stuffs?
Answer :- Nitrogen

8. Element having highest tensile strength?
Answer :- Boron

9. The acid used in Psychiatry treatment is?
Answer :- Lysergic acid diethylamide (LSD)

10. The natural element having highest atomic weight?
Answer :- Uranium

No comments:

Post a Comment