Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details
Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details
Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Kerala PSC Current Affairs May 2015 - 3

Releted Posts With this Label

 
Current Affairs May 2015 for PSC | Current Affairs May 2015 for PSC | Current Affairs 2015 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2015 for PSC Exams | Current Affairs 2015 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz October 2015 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams 
-----------------

1. The Government of India has lowered the age of juveniles from 18 to ......years for heinous crimes?
Answer :- 16

2. Which central public sector undertaking under the Ministry of Power has launched mobile science labs for promoting scientific learning among the students in rural India?
Answer :- NTPC (National Thermal Power Corporation

3. Which central Government department was awarded the Prime Minister's Award for Excellence Public Administration?
Answer :- Income Tax Department

4. National Panchayath Raj Diwas was observed on?
Answer :- April 24

5. Which National Park in Uttarakhand has been declared as India's 48th Tiger Reserve?
Answer :- Rajaji National park

6. What is the Interest rate of The Finance Ministry for General Provident Fund?
Answer :- 8.7%

7. The Government of India has cancelled the licences of more than 9000 Non-Governmental Organisation (NGO) for violating of which law?
Answer :- FCRA (Foreign Contribution Regulating Act)


8. Name the major Exercise conducted by Indian Army in Rajasthan?
Answer :- Akraman 2

9. Who was elected as the Parliament Public Account Committee (PAC) Chairman ?
Answer :- K.V.Thomas

10. Which was the private member's bill recently passed by the Rajya Sabha?
Answer :-  The Right of Transgender Person Bill 2014

Download PSC Current Affairs Question in PDF Format
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Kerala PSC Current Affairs May 2015 - 3"

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia