WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

How is this Site?

Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details
Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details
Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details ||

Thursday, 25 June 2015

Co-operative Bank Examination Expected Questions - 02

PSC Co-operative Bank Examination Expected Questions | Kerala PSC Co-operative Bank Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Co-operative Bank Examination | Co-operative Bank Examination Coaching | Online Co-operative Bank Examination Coaching  | Free Study Materials for Co-operative Bank Examination 

-----------------
1. Income and expenditure account is a
Answer :- Nominal Account


2. Where there is oversubscription, allotment of share is usually done on........ basis
Answer :- Pro-rata

3. The difference between standard cost and actual cost is known as
Answer :- Variance

4. Depletion method of depreciation is used in
Answer:- Mines and Quarries

5. Name the author of the book Suma de Arithmetica
Answer :- Luca Paciolli

6. Mortgage is a term used with
Answer:- Fixed assets

7.  Income tax Authorities accept
Answer :- Diminishing Balance Method

8. There are ....... types of Account
Answer :- Three

9. Current account is opened by
Answer :- Businessman

10. What is the full form of NPA
Answer :- Non Performing Asset

No comments:

Post a Comment