PSC Examination Expected Questions - 305

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc ldc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LDC Examination Expected Questions , LGS Classroom,LGS Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LGS Exam Special Questions,LGS Questions,PSC LGS Questions,kerala psc LGS Questions,LGS Expected Questions,psc LGS Expected Questions,keralapsc LGS Expected Questions,LGS Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LGS free Study materials,LGS Study materials download, LGS free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LGS Examination Expected Questions,Competitive Examination Notes,Competitive Examination Notes for LDC,Competitive Examination Notes for IAS,Competitive Examination Notes HSST,Competitive Examination Notes for PSC Exam,Competitive Examination Notes for IPS, Competitive Examination Notes for SSC Exam,Competitive Examination Notes for RRB Exam,Competitive Examination Notes for Download,Competitive Examination Notes Free Download,Competitive Examination Notes for U,Secretariat Assistant Exam Special Questions,Secretariat Assistant Questions,PSC Secretariat Assistant Questions,kerala psc Secretariat Assistant Questions,Secretariat Assistant Expected Questions,psc Secretariat Assistant Expected Questions,keralapsc Secretariat Assistant Expected Questions,Secretariat Assistant Previous Questions,psc Secretariat Assistant Previous Questions,kerala Secretariat Assistant Previous Questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,Secretariat Assistant Study materials download, Secretariat Assistant free Study materials download,
Share it:
PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Kerala PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Secretariat Assistant Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | Expected Questions for Secretariat Assistant |
-----------------

31. Jawaharlal Nehru met Gandhiji for the first time at the Lucknow session of the Indian National Congress held in the year?
Answer :- 1916

32. Subash Chandra Bose became the President of Indian National Congress for the first time in?
Answer :- 1938

33. The journal 'Al Hilal' and 'Al Balal' were launched by?
Answer :- Abdul Kalam Azad

34. The Prime Minister of India when India celebrated the golden jubilee of its independence?
Answer :- I.K.Gujral

35. What was the post held by Gandhiji in Natal Indian Congress in South Africa?

Answer :- Honorary Secretary

36. Who authored Gandhiji's favourate prayer 'Vaishnava Janatho'?
Answer :- Narasimha Mehta

37. Who became the acting Prime Minister of India after Jawaharlal Nehru?
Answer :- Gulsarilal Nanda

38. Who formed the Widow Remarriage Association in Poona?
Answer :- Dhondo Keshav Karve

39. Who wrote 'India Divided'?
Answer :- Dr.Rajendraprasad

40. Who is known as the father of Indian Politics and Economics?

Answer :- Dadhabahi Navroji
Share it:

ASSISTANT GRADE II

Expected Questions

MUNICIPAL SECRETARY GRADE 2

SECRETARIAT ASSISTANT/AUDITOR

UNIVERSITY ASSISTANT

Post A Comment:

0 comments: