Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on 4th March :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 25th (Question Paper Code :- 29/2017):- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Current Affairs February 2015 - 04

Releted Posts With this Label

 
Current Affairs February 2015 for PSC | Current Affairs February 2015 for PSC | Current Affairs 2015 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2015 for PSC Exams | Current Affairs 2015 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz October 2015 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams 
-----------------
1. The magazine Charlie Hebdo derieved the name Charlie from?
Answer :- Comic magazine Peanuts lead character

2. It owes its orgin to the foresight and initiative of two British chemists namely Professor J.L.Simonsen and Professor P.S.MacMahon. What are we talking about?
Answer :- Indian Science Congress

3. What is the Geoportal of ISRO allowing host of services covering visualization, free data download, thematic map display and analysis called. It is planning for live services in February?
Answer :- Bhuvan

4. What was named as the national aquatic animal in 2009. A comprehensive survey is being undertaken to asses the population in February as a part of Clean Ganga Mission?
Answer :- Dolphin


5. Who will be the new Chief Election Commissioner of India?
Answer :- H.S.Brahma

6. Which American newspaper launched its Indian edition news website recently in a tie up leading Newspaper?
Answer :- Huffington Post

7. Different harvest festivals was celebrated all over the country on January 14 this year. What is the name of the Harvest Festival in Assam?
Answer :- Magh Bihu

8. In which Grand slam tournament is Norman Brookers Challenge cup given for mens Singles Champion?
Answer :- Australian Open

9. National Games Mascot 2015 to be held in Kerala has its Mascot in Great Hornbill named Ammu, What was the Mascot of the National Games in Jharkhand in 2011?
Answer :- Chhaua the deer

10. Who founded the Rashtriya Samajwadi Congress in 1986 which was merged with the Indian National Congress three year later?
Answer :- Pranab Mukherjee
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Current Affairs February 2015 - 04"

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia