Kerala PSC Latest UpdatesClick Here

PSC Examination Expected Questions - 251

PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Kerala PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Secretariat Assistant Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | Expected Questions for Secretariat Assistant |

1. The 'Voice of India' published extracts from Indian Press. It was started by? 
Answer :- Dadabhai Navroji

2. In which year Numismatic Society of India was established at Allahabad?
Answer :- 1910

3. Madras Mahajana Sabha was established in?
Answer :- 1884

4. The Indian association was established in 1876 in?
Answer :- Culcutta

5. Who introduced Ryotwari system in Madras?

Answer :- Thomas Monroe

6. The seat of Holkar was?
Answer :- Indor

7. The Maratha Chief, Sambaji was executed during the reign of?
Answer :- Aurangazeb

8. Who amoung the following is related to Tirunelveli Conspiracy Case?
(Vanchi Iyer, T.K.Madhavan, E.V.Ramaswami Naiker, G.S.Iyer)
Answer :- Vanchi Iyer

9. M.A.O College later became?
Answer :- Aligarh Muslim University

10. The symbol of 1857 revolt?

Answer :- Lotus and Bread
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Next Post »
0 Comments for "PSC Examination Expected Questions - 251"

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top