Navigation

PSC Examination Expected Questions - 251

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc ldc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LDC Examination Expected Questions , LGS Classroom,LGS Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LGS Exam Special Questions,LGS Questions,PSC LGS Questions,kerala psc LGS Questions,LGS Expected Questions,psc LGS Expected Questions,keralapsc LGS Expected Questions,LGS Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LGS free Study materials,LGS Study materials download, LGS free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LGS Examination Expected Questions,Competitive Examination Notes,Competitive Examination Notes for LDC,Competitive Examination Notes for IAS,Competitive Examination Notes HSST,Competitive Examination Notes for PSC Exam,Competitive Examination Notes for IPS, Competitive Examination Notes for SSC Exam,Competitive Examination Notes for RRB Exam,Competitive Examination Notes for Download,Competitive Examination Notes Free Download,Competitive Examination Notes for U,
PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Kerala PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Secretariat Assistant Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | Expected Questions for Secretariat Assistant |
-----------------


1. Which dynasty built the Sun Temple at Konark?
Answer :- Gangas

2. The famous Sanskrit poet Rajsekhar lived in the court of .... dynasty?
Answer :- Pratiharas

3. The most powerful ruler of Prathihara dynasty?
Answer :-  Mihir Bhoj I

4. The Capital of Solanky dynasty was?
Answer :- Anhilwara

5. The founder of the Sena Dynasty?


Answer :- Samanta Sena

6. The founder of Saluva dynasty?
Answer :- Narasimha

7. Krishna Deva Raya ascended the throne in .... and passed away in 1529.
Answer :- 1509

8. Krishna Deva Raya wrote Amuktamalyada in?
Answer :- Telungu

9. Which was written by Krishna Deva Raya?
(Malathimadhavam, Kadambari, Ushaparinayam, Mathavilasaprahasanam)
Answer :-  Ushaparinayam

10. The city built by Krishna Deva Raya?

Answer :- Nagalpura
Share
Banner

HARI Mash

Post A Comment:

0 comments: