Kerala PSC LDC Ranked List 2018Click Here

PSC Examination Expected Questions - 245



PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Kerala PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Secretariat Assistant Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | Expected Questions for Secretariat Assistant |
-----------------



1. Antara is the news agency of?
Answer :- Indonesia

2. AFP is the oldest News Agency in the World belongs to?
Answer :- France

3. Panama Canal was completed in?
Answer :- 1914

4. The largest catholic population in Asia is in?
Answer :- Philippines

5. Russia's Longest river ?



Answer :- Volga

6. The archaeological site Machu Pichu is in?
Answer :- Peru

7. BOSS is the security agency of?
Answer :- South Africa

8. PLO was formed in?
Answer :- 1964

9. Luzon Island is a part of ?
Answer :- Philippins

10. Who among the following is not belongs to USA? ( Don Bradman, Jessie Owens, Magic Johnson, Michael Jordan)



Answer :- Don Bradman
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
2 Comments for "PSC Examination Expected Questions - 245"

machu picchu located in Aguas Calientes- Peru

Thanks for the Information :)

 
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top