PSC Examination Expected Questions - 242

PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Kerala PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Secretariat Assistant Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | Expected Questions for Secretariat Assistant |
-----------------


1. The first disease that was eradicated from Earth through vaccination?
Answer :- Small Pox

2. Anti-Pellagra vitamin?
Answer :- Niacin

3. Diabetis Insipidus is caused by the deficiency of the hormone?
Answer :- vasopressin

4. Which one of the following is a mental disorder?
( Ostemalacia, Goitre, Schiezophernia, Hanson's disease)
Answer :- Schiezophernia

5. Polio Myelitus caused by?


Answer :- Entero Virus

6. Common cold is caused by?
Answer :- Rhino Virus

7. Small Pox is caused by?
Answer :- Variola Virus

8. Dengu Fever is caused by?
Answer :- Arbo Virus

9. The disease caused by Yersinia pestis?
Answer :- Plague

10. Gonorrhoea is caused by?

Answer :- Neisseria gonorrhoea

Comments

Popular Posts

About This Site

KERALAPSCHELPER.com is an exclusive and useful site for all job seekers in Kerala and India. This site includes various types of Kerala PSC Previous, Kerala PSC Old questions with answers, Kerala PSC Model and Sample question papers and answers, Kerala PSC Malayalam Questions, Kerala PSC Examination Syllabus, Kerala PSC Rank Lists, Kerala PSC latest Notifications and Kerala PSC General Knowledge (gk) questions ,Kerala PSC maths and mental ability questions , Kerala PSC examination expected questions, Kerala PSC examination current affairs questions,Kerala PSC hall tickets,Kerala PSC interview and practical schedule details and many many more. This site provide also provide various govt jobs information all around the country. Also provide previous and model Bank Test questions with answers and IBPS CWE Bank Test Model Questions.TET questions and model etc.. Use it as a complete online study material.