.
MALAYALAM GENERAL KNOWLEDGE QUESTIONS
.
.
CURRENT AFFAIRS QUESTIONS
.

Shopping

Archive

Shopping

Kilicheppu

Previous QP PDF

PSC Last Grade Servant Questions PSC Degree Level Questions
KERALA PSC PREVIOUS QUESTIONS
KERALA PSC MALAYALAM QUESTIONS

Sunday, 11 January 2015

PSC Examination Expected Questions - 241

PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Kerala PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Secretariat Assistant Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | Expected Questions for Secretariat Assistant |
-----------------


1. Which is called 'Wonder Nut'?
Answer :- Cashew Nut

2.Which is the only edible orchid?
Answer :- Vanila

3. Which enzyme in Pineapple enhances digestion?
Answer :- Bromelain

4. Which plant is called 'The Mother of Herbs'?
Answer :- Coleus aromaticus

5. Which plant has the largest unbranched inflorescence?


Answer :- Amorphophallus titanum

6. Which disease is identified by Benedict's test?
Answer :- Diabetes

7. Carcinoma is the cancer of?
Answer :- Skin

8. What is known as 'Gull's disease'?
Answer :- Myxodema

9. The disease in which RBC's are seen in the shape of sickle?
Answer :- Sickle Cell Aneaemia

10. Disease caused by Treponema palledium?

Answer :- Syphilis

No comments:

Post a Comment