Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) 2017 ANSWER KEYClick Here
.
PSC LATEST UPDATES....CLICK HERE
.
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

PSC Examination Expected Questions - 240

Releted Posts With this Label

PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Kerala PSC Secretariat Assistant Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Secretariat Assistant Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | Expected Questions for Secretariat Assistant |
-----------------



1.Which plant is called 'The Golden leaf of India'?
Answer :- Tobacco

2. Coco de mer has the largest .......?
Answer :-  Seed

3. The pigment that imparts red colour to ripened tomato?
Answer :- Lycopene

4. A plant with underground fruit?
Answer :- Ground nut

5. The tallest flowering plant?



Answer :- Eucalyptus

6. Which plant is the richest source of plant proteins (60%)?
Answer :- Spirulina

7. Cassia fistula is called?
Answer :-   Golden Pallette

8. The slowest growing plant?
Answer :- Saguaro

9. Which is the seeded plant that reproduces in the fastest rate?
Answer :-  Wolffia

10. Which substance gives gooseberry its bitter state?
Answer :- Ascorbic acid



Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "PSC Examination Expected Questions - 240"

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia