Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on 4th March :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 25th (Question Paper Code :- 29/2017):- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

PSC Examination Expected Questions - 231

Releted Posts With this Label

PSC Examination Expected Questions | Kerala PSC Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | Expected Questions for Secretariat Assistant
-----------------
1. Who was the only British Viceroy to be assasinated by an Indian?
a] Lord Elgin
b] Lord Mayo
c] Lord North Brooke
d] Lord Curzon

2. Julian Assange was the founder of;
a]  Wikipedia
b]  Yahoo
c]  Wiki Leaks
d]  Google

3. 'Operation Green Hunt' was the offensive against?
a]  LTTE
b]  Pak intruders in Kashmir
c]  Terriorist in Mumbai
d]  Naxalites
4. The National Green Tribunal was launched in?
a] 19 October 2011
b]  21 November 2010
c]  17 August 2012
d]  5 June 2011
5. What is the number of the Deputy Governors in the  administrative wing of Reserve Bank of India?
a]  4
b]  3
c]  6
d]  5
6. Which nationalised bank has the slogan 'Bankers to Every Indian'?

a] Union Bank of India
b]  Vijaya Bank
c]  State Bank of India
d]  State Bank of Travancore
7. Who was killed in the US operation known as Geronimo?
a]  Saddam Hussain
b]  Osama Bin Laden
c]  Gaddafi
d]  Mullah Omar
8. Who was the author of 'Growing up Bin Laden'?
a]  Arundhati Roy
b]  Amitav Ghosh
c]  Jean Seasson
d]  Wajahat Habibullah
9. Which was the venue of the meeting of world's least developed countries in May 2011?
a]  Adis Ababa
b]  Kampala
c]  Sana
d]  Istanbul
10. Who was the chairman of the Committee appointed by the Government of India  to analyse all the aspects in relation with the organisation, structure, function and procedure of the financial system?

a]  Vijay Kelkar
b]  C Rangarajan
c]  Narasimhan
d] Ashok Mehta
Answers
1. b
2. c
3. d
4. a
5. a
6. c
7. b
8. c
9. d
10. c
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "PSC Examination Expected Questions - 231"

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia