Navigation

PSC Examination Expected Questions - 230

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc ldc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LDC Examination Expected Questions , LGS Classroom,LGS Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LGS Exam Special Questions,LGS Questions,PSC LGS Questions,kerala psc LGS Questions,LGS Expected Questions,psc LGS Expected Questions,keralapsc LGS Expected Questions,LGS Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,LDC Study materials,LGS free Study materials,LGS Study materials download, LGS free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LGS Examination Expected Questions,Competitive Examination Notes,Competitive Examination Notes for LDC,Competitive Examination Notes for IAS,Competitive Examination Notes HSST,Competitive Examination Notes for PSC Exam,Competitive Examination Notes for IPS, Competitive Examination Notes for SSC Exam,Competitive Examination Notes for RRB Exam,Competitive Examination Notes for Download,Competitive Examination Notes Free Download,Competitive Examination Notes for U,
PSC Examination Expected Questions | Kerala PSC Examination Expected Questions | Expected Questions for PSC Examination | Expected Questions for Competitive Examinations | Expected Questions for IAS Examinations | Expected Questions for IPS Examinations | Expected Questions for Bank Examination | Expected Questions for UPSC Examinations | Expected Questions for SSC Examinations | Expected Questions for LDC Examination | Expected Questions for Teaching Post Examinations | Expected Questions for Secretariat Assistant
-----------------

1. How many Rajya Sabha seats are there from Kerala?
Answer :- 9

2. Indian Citizenship can be acquired by?
Answer :- Birth, Descent, Registration and Naturalisation

3. The Planning Commission of India is?
Answer :- An advisory body

4. Government policy regarding taxation is?
Answer :- Fiscal policy

5. Right to property is a ?
Answer :- Legal Right

6. Minimum age limit for becoming a member of Rajya Sabha is?
Answer :- 30

7.Before the Independence Ukraine was part of?
Answer :- USSR

8. The main source of Nation's strength is?
Answer :- Human Strength

9. Lakshadweep consists of how many islands?
Answer :- 36

10. United Nations University is located at?
Answer :- Tokyo

11. What is Zero hour?
Answer :-  When matters of utmost importance are raised

12. Where was Karl Max bone?
Answer :- Germany

13. "Give us good mother and I shall give you good nation"These words were said by?
Answer :- Nepolean

14. Which country outside India give Indians as the majority of its population?
Answer :- Fiji

15. The Chairman of State Planning Board is?
Answer :- Chief Minister
Share
Banner

HARI Mash

Post A Comment:

0 comments: