Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Date Click Here
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.
Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details ||Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details ||Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details ||

Current Affairs November 2014 (Appointments)

PSC Examination Current Affairs Questions | Kerala PSC Examination Current Affairs Questions | Current Affairs Questions for PSC Examination | Current Affairs Questions for Competitive Examinations | Current Affairs Questions for IAS Examinations | Current Affairs Questions for IPS Examinations | Current Affairs  Questions for Bank Examination | Current Affairs Questions for UPSC Examinations | Current Affairs Questions for SSC Examinations | Current Affairs Questions for LDC Examination | Current Affairs Questions for Teaching Post Examinations | Current Affairs Questions for Secretariat Assistant
-----------------
1. The Ministry of Civil Aviation has granted security clearance for the appointment of Cammer Ball as the Chief Executive Officer of which airline company?
Answer :- Jet Airways

2. Who headed the high-powered committee appointed by the Supreme Court to frame guideline to regulate expenditure and contents of advertisement paid out of tax payer's money?
Answer :-  N.R.Madhava Menon

3. Which Bollywood actor has been appointed as the UNICEF [United Nations Children's Fund] Goodwill Ambassador for South Asia?
Answer :- Amir Khan

4. Name the new Chief Economic Advisor of India?
Answer :- Aravind Subrahmanian 

5. Who is appointed Chairman of the Competition Appellate Tribunal (COMPAT)?
Answer :-  Justice G.S.Singhvi

6. Who was sworn in as the new Chief Minister of Tamil Nadu?
Answer :- O.Panneer Selvam

7. Who heads the panel appointed by the Government of India to suggest measures to reorganise the Railway Board and its Departments?
Answer :- Bibek Debroy

8. Who is appointed as the Chairman of Pension Fund Regulatory and Development Authority (FERDA)?
Answer :- Hemant Contractor

9. Who was sworn in as the Chief Minister of Haryana?
Answer :- Manohar Lal Khattar

10. Which former Chief Election Commissioner has been appointed as the Chairman of the Kalakshetra Foundation, Chennai?
Answer :- N.Gopalaswami
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top