Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

Current Affairs November 2014 (Sports)

Current Affairs November 2014 for PSC | Current Affairs November 2014 for PSC | Current Affairs 2014 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2014 for PSC Exams | Current Affairs 2014 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz November 2014 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
 ========================
1. The BCCI has extended the tenure of which former cricketer as the Director of Indian Cricket Team till the end of the 2015 World Cup?
Answer :- Ravi Shastri

2. Which two cricketers have recently been selected as Bradman Honourers?
Answer :-Sachin Tendulkar and Steve Waugh

3. Who has been selected as the Head Coach of the Sri Lankan cricket team?
Answer :-Marvan Atappattu

4. Which veteran cricket historian and statistician who had collected the details of India's test matches since the first test in 1932, passed away recently?
Answer :- Anandji Dossa

5. Which Croatain player won the Kremlin Cup ATP single title?
Answer :-  Marin Cilic

6. Name the Indian boxer who has been provisionally suspended by the International Boxing Association (AIBA) for refusing to accept the bronze medal over a controversial decision at the Incheon Asian Games?
Answer :- Sarita Devi

7. Name the Indian who won the World Billiards Point Format Championship?
Answer :- Pankaj Advani

8. Name the South African football captain who shot dead on October 2014?
Answer :- Senzo Meyiwa

9. Which team won this years Championship League Twenty-20 title?
Answer :- Chennai Super Kings

10. Which country won gold in Men's hockey gold medal at 17th Asian Games?
Answer :- India

11. Who won the Japanese F1 Grand Prix this year?
Answer :- Lewis Hamilton

12. Seema Punia won gold in which event in the Asian Games 2014?
Answer :- Discus Throw

13. Who has recently removed as the president of Rajasathan Cricket Association?
Answer :- Lalit Modi

14. Who was voted the Most Valuable Player amoung the Indian medalists of the Inchion Asian Games?
Answer :- Mary Kom

15. India retained which Under-21 hockey title held at Malaysia ?
Answer :-  Sulthan of Johor Cup

16. Which cricket stadium in West Bangal is celebrated its 150th birth anniversary this year(2014)? 
Answer :- Eden Gardens

17. Which recently released book written by Dilip D'Souza revisits Sachin Tendulkar's final test appearance?
Answer :- Final Test : Exit Sachin Tendulkar

18. Name the Indian shutter who won the Dutch Open Grand Prix badminton tournament?
Answer :- Ajay Jayaram

19.  Who won the Shanghai Masters title 2014, a part of the ATP World Tour?
Answer :- Roger Federer

20. Who won the inagural Russian Formula One Grand Prix held at Sochi?
Answer :- Lewis Hamilton   
=============
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top