Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

Current Affairs October 2014 (Sports)

Current Affairs October 2014 for PSC | Current Affairs October 2014 for PSC | Current Affairs 2014 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2014 for PSC Exams | Current Affairs 2014 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz October 2014 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
 ========================

1. India bagged how many gold medals in the 20th Commonwealth Games held in Glasgow?
Answer :- 15

2.  Which squash legend of Pakisthan who won seven British Open title from 1951 to 1958, passed away recently?
Answer :-Hashim Khan

3. Which Indian state will host the 2015 Para Gliding World Cup Tour?
Himachal Pradesh

4. Which Indian weightlifting clinched silver in the men's 77 kg category in the Youth Olympics held in Nanjing, China?
Answer :-Ragala Venkat Rahul

5. Who won the gold in the men's badminton singles in the Commonwealth Games?
Answer :-Paruppalli Kashyap


6. Which teenager from Netherlands is set to become the youngest Formula One driver in the world?
Answer :-Max Verstappen (16 Years old)

7. Which Yugoslavian footballer, considered to be one of the greatest goalkeepers ever, passed away recently?
Answer :-Vladimar Beara

8. Who won the Pataudi Trophy test series?
Answer :-England


9. Name the batsman and former captain of the Sri Lankan cricket team who retired from test cricket recently?
Answer :-  Mahela Jayawardhane

10. Which international chess playesr and world No 1 in FIDE Women's Rankings announced her retirement?
Answer :- Judit Polgar

11. Which country won the Open Section in the 41st Chess Olympiad organized by FIDE?
Answer :- China

12. Who won gold medal in men's discus throw in the Commonwealth Games?
Answer :- Vikas Gowda
=============
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top