Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

PSC Examination Expected Questions - 202

LDC Expected Questions   |  LDC Old Questions Police Constable Expected Questions  VEO Questions    VEO Expected Questions |  HSST Expected Questions  | HSA Expected Questions   LGS Expected Questions | PSC Kerala History Questions | VEO Expected Questions | Kerala History Malayalam Questions and Answers | PSC Malayalam Questions and Answers  | PSC History Questions and Answers  PSC Geography Questions and Answers PSC IT Questions and Answers PSC Science Questions and Answers PSC Constitution of India Questions and Answers | Police Constable Questions | Police Sub Inspector Questions  | Police Constable Expected Questions | Police Sub Expected Inspector Questions | PSC Police Constable Questions | PSC Police Sub Inspector Questions |
----------------------------------
1. Alkali metals are usually kept under?
Answer:-Kerosene

2. Which chemical is used in making of Photograph?
Answer:-  Silver bromide

3. During a chloride test white fumes are produced due to the formation of?
Answer:-  Ammonium Chloride

4. Oxidence is a systematic name of?
Answer:- Water

5. Scientist who first prepared urea?
Answer:- Wohler

6. Which compound is used sedative?
Answer:- Pottassium Bromide

7. Bakelite is a?
Answer:- Thermo setting plastic
8. Which acid is manufacturing by 'Contact Process'?
Answer:- H2So4

9. as the atomic number increases, electron affinity?
Answer:- Decreases

10. The process of bleaching by chlorine is called?
Answer:- Oxidation

11. Cynide process is used to prepare?
Answer:- Gold and Silver

12. The acid used to make permanent writing on the surface of glass?
Answer:- Hydrofluric acid

13. Molish's test used to?
Answer:- Detect carbohydrates in a solution

14. The Substance preserved under water is?
Answer:- White phosphorous

15. 'Pitch Blend' is ore of?
Answer:- Uranium

16. Which of the gas is odourless?
Answer:- Nitric oxide

17. Which is highly explosive material?
Answer:- RDX
18. Lipids are?
Answer:- Fatty acids

19. Which of the following is the source of common salt?
Answer:- Halite

20. Which of the following is a non-metal?
Answer:- Boron
--------------------------------

Attention Please :- Dear Readers do U have any PSC Previous Question Papers with You ? If Yes Just e-mail Me - keralaapschelper@gmail.com OR krishnakripamail@gmail.com

Get Free E-Mail Update from Kerala PSC Helper Enter your email address:


This Offer is only for Verified/Actiuvated Customers....Please Check Your E-mail after Entering Your ID.
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top