Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

PSC Examination Expected Questions - 199

LDC Expected Questions   |  LDC Old Questions Police Constable Expected Questions  VEO Questions    VEO Expected Questions |  HSST Expected Questions  | HSA Expected Questions   LGS Expected Questions | PSC Kerala History Questions | VEO Expected Questions | Kerala History Malayalam Questions and Answers | PSC Malayalam Questions and Answers  | PSC History Questions and Answers  PSC Geography Questions and Answers PSC IT Questions and Answers PSC Science Questions and Answers PSC Constitution of India Questions and Answers | Police Constable Questions | Police Sub Inspector Questions  | Police Constable Expected Questions | Police Sub Expected Inspector Questions | PSC Police Constable Questions | PSC Police Sub Inspector Questions |
----------------------------------
1. The number of molecules contained in 1 mole of gases is called?
Answer :-  Avogadro number

2. Water gas is a mixture of?
Answer :-  Carbon monoxide and Hydrogen

3. What is Red Led?
Answer :- Triplumbic tetroxide

4. Balmer's series in emission spectrum of hydrogen atom lie in the?
Answer :- Visible region

5. The central most spare of tooth contains?
Answer :- Pulp

6. The organ that regulates the body temperature in human being?
Answer :- Skin

7. Which was the first subatomic particle discovered?
Answer :- Electron

8. Which theory is used for explaining the changes in reaction rate?
Answer :- Collision theory

9. Feron gas is used in?
Answer :- Refrigerators

10. Heat produced on account of friction is transferred by?
Answer :- Conduction

11. Name the world's first dedicated education stellite launched by India?
Answer :- Edusat

12. The number of vertebra in the vertebral column of man is?
Answer :- 33

13. Bunchy top disease is caused by?
Answer :- Virus

14. Monocarpic plant which shows flowering once in 12 years?
Answer :- Bamboo

15. The principal metal used in manufacturing steel is?
Answer :- Iron

16. Optical fibre works on the?
Answer :- total internal reflection

17. Chemically heavy water is?
Answer :- Deuterium oxide

18. Reo viruses are ?
Answer :- Double standard RNA viruses

19. Chemically respiration is?
Answer :- Oxidation reaction

20. National Science Day is observed on February 28 to commemorate?
Answer :- Raman's effect Day

---
--------------------------------

Attention Please :- Dear Readers do U have any PSC Previous Question Papers with You ? If Yes Just e-mail Me - keralaapschelper@gmail.com OR krishnakripamail@gmail.com

Get Free E-Mail Update from Kerala PSC Helper കേരള പി.എസ്.സി ഹെൽപ്പറിന്റെ ഇ-മെയിൽ വായനാക്കാർക്ക് ഇന്നി മുതൽ മാസത്തിൽ ഒരു ദിവസം 250 ചോദ്യങ്ങൾ ഉൾപ്പെട്ട ഒരു PDF ചോദ്യബാങ്ക് ലഭ്യമാകുന്നതയിരിക്കും.Enter your email address:


This Offer is only for Verified/Actiuvated Customers..
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top