Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Date Click Here
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.
Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details ||Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details ||Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details ||

Maths and Mental Ability Questions


1. One morning after sunrise Ramu was standing facing a pole. The shadow of the pole fell exactly to his right.  Which direction was he facing? ( Sub Inspector of Police - Trainee,  2010 )
Answer :- south

2. No square of a number ends with? ( Sub Inspector of Police - Trainee,  2010 )


Answer :- 2, 3, 7 and 8

3. 216, 221, 231, 246, 266, .......... ( Sub Inspector of Police - Trainee,  2010 )
Answer :- 291

4. 2, 10, 30, 68, ........ ( Sub Inspector of Police - Trainee,  2010 )
Answer :- 130

5. The 20 percent of a number is 72. Which is the number? ( STORE ISSUER GRADE 2 , 2011 )
Answer :- 360

6. K- 7, I - 10, G - 13, ........ ( STORE ISSUER GRADE 2 , 2011 )
Answer :- E- 16

7. 6.21, 5.32, 4.43, ..... ( STORE ISSUER GRADE 2 , 2011 )
Answer :- 3.54

8. Find out the missing letters :- HGFKJIN....... ( STORE ISSUER GRADE 2 , 2011 )
Answer :- ML

9. A=2, Z=52, ACT=48, then BAT=? ( STORE ISSUER GRADE 2 , 2011 )
Answer :- 46

10. CHILD = GMOSL, then EDGES =?? ( STORE ISSUER GRADE 2 , 2011 )
Answer :- IIMLA

11. Which is the missing number in the series? ( STORE ISSUER GRADE 2 , 2011 )
9, 16, 30, ......, 79
Answer :- 51


MORE QUESTIONS are HERE
--------------------------------

Attention Please :- Dear Readers do U have any PSC Previous Question Papers with You ? If Yes Just e-mail Me - keralaapschelper@gmail.com OR krishnakripamail@gmail.com

Email Newsletter
Join Over 2000+ Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top