Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Current Affairs July 2014 (Sports)

Current Affairs July 2014 for PSC | Current Affairs July 2014 for PSC | Current Affairs 2014 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2014 for PSC Exams | Current Affairs 2014 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz July 2014 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams

1. Who won the French Open Men's Singles title for the ninth time?
Answer :- Rafael Nadal

2. Winners of the French Open Men's Doubles title?
Answer :- J.Benneteau and E.Roger Vasselin

3. Who is the new cptain of South Africa's Test Cricket team?
Answer :-Hashim Amla

4.Who won the French Open Women's title?
Answer :-Maria Sharapova

5. Winners of the French Open Women's Double?
Answer :-Hsien Suwei and Peng Shuai

6. Which former cricketer has joined the Mukul Mudgal Committee on IPL spot fixing?
Answer :-Saurav Ganguly

7. Who won the Men's Hockey World Cup 2014?
Answer :-Australia (Defeat Netherlands 6-1 in Final)

8. Who won the 2014 National Basketball Association Finals?
Answer :-San Antonio Spurs

9. Who score hat-trick in the group match between Germany and Portugal in the FIFA World Cup 2014?
Answer :-Thomas Muller (Germany)

10. Who won the FIDE Rapid Chess Championship held in Dubai?
Answer :-Magnus Carlsen

11. Who won the Women's Hockey World Cup 2014?
Answer :-Netherlands

12. Who won the Australian Open F1 Grand Prix?
Answer :-  Nico Rosberg

13. Which South African cricketer has replaced Virat Kohli as the number one batsman in the ICC ODI ranking?
Answer :-A.B. De Villiers

14. Which Indian shuttler clinched the Women's title at the Australian Badminton Open Super Series?
Answer :-Saina Nehwal
15. Which Indian won the IBSF 6 Red World Snooker title?
Answer :-Pankaj Advani

16. Name the Indian shooter who is currently ranked Number 1 in the 10 meter air pistol category?
Answer :- Jitu Rai
--------------------------------

Attention Please :- Dear Readers do U have any PSC Previous Question Papers with You ? If Yes Just e-mail Me - keralaapschelper@gmail.com OR krishnakripamail@gmail.com

Email Newsletter
Join Over 2000+ Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top