Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Date Click Here
Kerala PSC KERALA PSC LP SChool Assistant Examination ANSWER KEY on January 22nd :- CLICK HERE 4 More Details || KERALA PSC UP SChool Assistant Examination ANSWER KEY :- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL FINAL ANSWER KEY [4 Questions Deleted] Available Now :- CLICK HERE ||
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Current Affairs July 2014 (Appointment)

Current Affairs July 2014 for PSC | Current Affairs July 2014 for PSC | Current Affairs 2014 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2014 for PSC Exams | Current Affairs 2014 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz July 2014 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
 ========================
1. Who has been elected as the Speaker of Lok Sabha?
Answer :- Sumitra Mahajan


2. Who was sworn in as the Chief Minister of Andhra Pradesh?
Answer :-N.Chandrababu Naidu

3. Who is the new Solicitor General of India?
Answer :-Ranjith Kumar

4. Who has been elected as the new President of Israel?
Answer :-Reuven Rivilin

5. Who has been appointed as CEO and Managing Director of Infosys ?
Answer :- Vishal Sikka

6. Who has become the first speaker of the Telangana Legislative Assembly?
Answer :- Sirikonda Madhusudhana Chary

7. Who is going to be the next United Nations High Commissioner for Human Rights?
Answer :- Zeid Ra'ad Zeid Al-Hussein (Jordan), He will succeed the Indian orgin South African jurist Navi Pillay.

8. Who won the presidential election held in Syria?
Answer :- Bashar al-Assad (Baath Party)

9. Name the new Commander in Chief of the Strategic Forces Command ?
Answer :- Lt.General Amit Sharma

10. Which Indian scientist was elected as member of the United Nations Commission on the Limit of Continental Shelf (UNCLCS)?
Answer :- Rasik Ravindra

11. Who is elected as the President for the 69th session of the United Nations General Assembly?


Answer :- Sam Kahamba Kutesa

12. Who has been re-elected as the President of Columbia?
Answer :- Juan Manuel Santos

13. Who is appinted as the new Revenue Secretary?
Answer :- Shaktikanta Das

14. Who won the election to become the New Prime Minister of Finland?
Answer :-Alexander Stubb

15. Who is appointed as the Private Secratary to Prime Minister of India?
Answer :-Rajeev Topno

16. Who headed the Tax Administration Reforms Commission which submited its report to the Finance Ministry ?
Answer :- Parthasarathy Shome

17. New King of Spain ?
Answer :- Felipe VI

18. Newly elected President of the European Union?
Answer :- Jean Claude Juncker

19.  Who is appointed as the chairman of the International Cricket Council?
Answer :- N.Srinivasan
20. Who is appointed as the Chairman of Coal India Ltd?
Answer :- A.K.Dubey
--------------------------------

Attention Please :- Dear Readers do U have any PSC Previous Question Papers with You ? If Yes Just e-mail Me - keralaapschelper@gmail.com OR krishnakripamail@gmail.com

Email Newsletter
Join Over 2000+ Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top