WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

ഉയർന്ന യോഗ്യത അയോഗ്യത ആക്കിയത് ശരിയാണോ?

Current Affairs August 2014 (Appointment)

Releted Posts With this Label

Current Affairs August 2014 for PSC | Current Affairs August 2014 for PSC | Current Affairs 2014 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2014 for PSC Exams | Current Affairs 2014 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz August 2014 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
 ========================
1. Which actress of Harry Potter movie series was appointed as the Goodwill Ambassador for UN Women?

Answer :- Emma Watson
The United Nations Women is the United Nations Organisation dedicated to gender equality and the empowerment of women. It was Fomated on 2010. Headquarters is situated at New York City.

2. Newely appointed Judges of Supreme Court of India?
Answer :- Justice Arun Mishra, Adarsh Kumar Goel and Rohinton Fali Nariman

3. Who headed the committee to review the methodology for measurement of poverty which submitted its report to the Union Government?
Answer :- C.Rangarajan

4. Who won the recently held Indonesian Presidential Election?
Answer :- Joko Widodo

5. Which tennis player has been appointed as the brand ambassador of Telangana?
Answer :- Sania Mirza

6. Which former Indian Cricketer has been elected as the member of Laureus World Sports Academy?
Answer :- Rahul Dravid

7. Name the newely appointed chairman of the Indian Oil Corporation?
Answer :- B.Asok

8. Who is appinted as the Chairman of Indian Council of Historical Research (ICHR)?
Answer :- Y.Sundarshan Rao

9. Which Bollywood actor has been appinted as Maharashtra's Horticulture Ambassador?
Answer :- Amitabh Bachchan

10. Who was sworn in as the Governor of Harayana?
Answer :- Kaptan Singh Solanki


11. Which Indian assumed charge as the Member of the United Nations Board of Auditors?
Answer :- Shashi Kant Sharma


12. Who has been elected as the President of War torn country Iraq?
Answer :- Faud Masum
--------------------------------

Attention Please :- Dear Readers do U have any PSC Previous Question Papers with You ? If Yes Just e-mail Me - keralaapschelper@gmail.com OR krishnakripamail@gmail.com
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Current Affairs August 2014 (Appointment)"

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia