Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on 4th March :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 25th (Question Paper Code :- 29/2017):- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

PSC Examination Expected Questions - 178

Releted Posts With this Label

LDC Expected Questions   |  LDC Old Questions Police Constable Expected Questions  VEO 2013-14 Questions    VEO 2013-14 Questions |  HSST Expected Questions  | HSA Expected Questions   LGS Expected Questions | PSC Kerala History Questions | VEO Expected Questions | Kerala History Malayalam Questions and Answers | PSC Malayalam Questions and Answers  | PSC History Questions and Answers  PSC Geography Questions and Answers PSC IT Questions and Answers PSC Science Questions and Answers PSC Constitution of India Questions and Answers | Police Constable Questions | Police Sub Inspector Questions  | Police Constable Expected Questions | Police Sub Expected Inspector Questions | PSC Police Constable Questions | PSC Police Sub Inspector Questions |
----------------------------------
1. Which is the fastest insect ?
Answer :- Dragonfly

2. Which country is the leading honey producer in the world?
Answer :- China (As on July 2014)

3. Which country has most number of pets?
Answer :- USA

4. Tsiology is the study of?
Answer :- Tea

5. Who was the first Finance Minister of Independent India?
Answer :- R.K.Shanmukham Chetty

6. Ananus Comosus is the scientific name of ?
Answer :- Pineapple

7. Which day is observed as the state sports day in Kerala?
Answer :- October 13

8. Which is the leading rice producing district of Kerala?
Answer :- Palakkad

9. How many Parvas are there in the Mahabharatha?
Answer :- 18

10. Where is the Travancore Rayons situated?
Answer :- Perumbavoor

11. In which year the Cabinet Mission visited India?
Answer :- 1946

12. Which was the last formed district of Kerala?
Answer :- Kasargod (As on 2014)

13. 'Olivile Ormmakal' is the autobiography of ?
Answer :- Thoppil Bhasi

14. What is the name of the identifying number given to the tax payers by the Incom Tax Department?
Answer :- PAN Number

15. Which vitamin is also known as Vitamin H?
Answer :- Biotin

16. Which places are connected by the National Waterway Number 3?
Answer :- Kottappuram - Kollam

17. Where is the headquarters of the International Labour Organisation?
Answer :- Geneva

18. Annual Finance Statement of the Central / State Government is also known as?
Answer :- Budget

19. Who is the only indian Presidnet to be elected unopposed?
Answer :- Neelam Sanjeeva Reddy (As on 2014)

20. When days and nights are equal in both the hemispheres of the Earth, it is called?
Answer :- Equinox    

Email Newsletter
Join Over 2000+ Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "PSC Examination Expected Questions - 178"

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia