Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

PSC Examination Expected Questions - 177

LDC Expected Questions   |  LDC Old Questions Police Constable Expected Questions  VEO 2013-14 Questions    VEO 2013-14 Questions |  HSST Expected Questions  | HSA Expected Questions   LGS Expected Questions | PSC Kerala History Questions | VEO Expected Questions | Kerala History Malayalam Questions and Answers | PSC Malayalam Questions and Answers  | PSC History Questions and Answers  PSC Geography Questions and Answers PSC IT Questions and Answers PSC Science Questions and Answers PSC Constitution of India Questions and Answers | Police Constable Questions | Police Sub Inspector Questions  | Police Constable Expected Questions | Police Sub Expected Inspector Questions | PSC Police Constable Questions | PSC Police Sub Inspector Questions |
----------------------------------
1. What is the average gestation period of sheep ?
Answer :- 150 days

2. Who was the firstBritish Viceroy to vist Travancore?
Answer :- Lord Curzon

3. Who was the architect of Cochin Sea Port?
Answer :- Robert Bristow
4. Which acid is presented in Vinegar?
Answer :- Acetic Acid

5. Who was the first Home Minister of Independent India?
Answer :- Sardar Vallabhai Patel

6. Which is the classical dance form from Assam?
Answer :- Satriya

7. India Independent Act came into being on?
Answer :- 18th July 1947

8. Who was the presidnet of India to declare National Emergency on 26th June 1975?
Answer :- Fakrudin Ali Ahmed

9. The Roman letter 'L' stands for the number?
Answer :- 50

10. The height of which animal is measured in 'hands'?
Answer :- Horse

11. The 'China Anniversary' is celebrated during .... years?
Answer :- 20th

12. Santha Maria was the historical ship of?
Answer :- Christopher Columbus

13. In which year was Charles Darwin's "The Orgin of Species" published?
Answer :- 1859

14. Who was the first European to vist China?
Answer :- Marco Polo

15. Which is the most prescious metal?
Answer :- Rhodium

16. Which is the alloy of copper and tin?
Answer :- Bronze

17. Juod was orginated in which country?
Answer :- Japan

18. Which is the leading coffee producer in the world?
Answer :- Brazil (As on July 2014)

19. Which is the largest primate?
Answer :- Gorilla

20. What is Hibernation?
Answer :- Winter sleep of animals            

Email Newsletter
Join Over 2000+ Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top