Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Current Affairs June 2014 (Appointment)

Current Affairs June 2014 for PSC | Current Affairs June 2014 for PSC | Current Affairs 2014 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2014 for PSC Exams | Current Affairs 2014 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz June 2014 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams


1. Who has become the first women to command a UN Peace Keeping Force ?
Answer :- Kristin Lund (Norway) She will lead the UN Peace Keeping Force in Cyprus


2. Who has been appinted India's new Army Chief?
Answer :- Lieutenant General Dalbir Singh Suhag

3. Which former Zimbabwe cricketer has been appointed as Pakistan's batting coach?
Answer :- Grant Flower

4.Who has been appointed Chairman of Central Water Commission?
Answer :- A.B.Pandya

5. Who has recently been appointed as the Vice President and Auditor General of the World Bank?
Answer :- Hiroshi Naka

6. Who was sworn as the new Chief Minister of Nagaland?
Answer :- T.R.Zeliang (Naga People's Party)

7. Who was newly appointed as the Chief Information Commissioner (CIC)?
Answer :- Rajiv Mathur

8. Who was sworn as the new Chief Minister of Gujarath?
Answer :-Anandiben Patel


9. Who was sworn as the new Chief Minister of Sikkim for the fifth time?
Answer :- Pawan Kumar Chamling (Sikkim Democratic Front)

10. Ahmed Maitiq was sworn in as the new Prime Minister of which African Country?
Answer :-  Libya

11. Dalia Grybauskaite has won the presidential election in which North European Country?
Answer :- Lithuania

12. How many women are in the new council ministers of India?
Answer :- 7 (Sushma Swaraj, Uma Bharati, Najma Heptullah, Maneka Gandhi, Smriti Zubin Irani and Harsimrat Kaur Badal)

13. Who has been appointed as India's National Security Advisor?
Answer :- Ajith Kumar Doval

14. New Ministry created by the Government of India?
Answer :- Ministry of Skill Development and Enterpreneurship


15. Who has been selected as the goodwill ambassador of the 35th National Games?
Answer :- Sachin Tendulkar

16. Sanchez Ceren has been sworn in as the President of Which Latin American Country?
Answer :- El Salvador

17. Who ias appointed as the new Attornery General of India?
Answer :- Mukul Rohatgi

18. Who won the recently held presidential election in Malawi?
Answer :- Peter Mutharika

19. Who has been appointed as the new pro-tem Speaker of the new Lok Sabha?
Answer :- Kamal Nath

20. Who has been appointed as the Principal Secretary to Prime Minister of India?
Answer :- Nripendra Mishra

21. Who has been elected as the President of Egypt?
Answer :- Abdel Fattah el-sisi   

22. Petro Poroshenko has been elected President of which country?
Answer :-  Ukrain 
--------------------------------

Email Newsletter
Join Over 2000+ Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top