Navigation

PSC Examination Expected Questions - 160

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,ldc 2013 questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LDC Examination Expected Questions , LGS Classroom,LGS Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LGS Exam Special Questions,LGS Questions,PSC LGS Questions,kerala psc LGS Questions,LGS Expected Questions,psc LGS Expected Questions,keralapsc LGS Expected Questions,LGS Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,ldc 2013 questions,LDC Study materials,LGS free Study materials,LGS Study materials download, LGS free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LGS Examination Expected Questions,Competitive Examination Notes,Competitive Examination Notes for LDC,Competitive Examination Notes for IAS,Competitive Examination Notes HSST,Competitive Examination Notes for PSC Exam,Competitive Examination Notes for IPS, Competitive Examination Notes for SSC Exam,Competitive Examination Notes for RRB Exam,Competitive Examination Notes for Download,Competitive Examination Notes Free Download,Competitive Examination Notes for U,
LDC Expected Questions  |  LDC Old Questions Police Constable Expected Questions  VEO 2013-14 Questions   VEO 2013-14 Questions  HSST Expected Questions  | HSA Expected Questions  LGS Expected Questions | PSC Kerala History Questions | VEO Expected Questions | Kerala History Malayalam Questions and Answers | PSC Malayalam Questions and Answers | PSC History Questions and Answers PSC Geography Questions and Answers PSC IT Questions and Answers PSC Science Questions and Answers PSC Constitution of India Questions and Answers | Police Constable Questions | Police Sub Inspector Questions | Police Constable Expected Questions | Police Sub Expected Inspector Questions | PSC Police Constable Questions | PSC Police Sub Inspector Questions |
----------------------------------
1. The most abundant element in the human body is ?
Answer :- Oxygen

2. Human hair is composed mainly of .... protein?
Answer :- Keratin Old Question Papers and Model Questions 3. The center of human nervous system is?
Answer :- Brain
Do You Know :-  ഗ്രാമവികസനവുമായി ബന്ധപ്പെട്ട JRY എന്നത് വികസിത രൂപം എന്താണ്?

4. How many bones are there in human face?
Answer :- 14

5. The 55% of the blood fluid is constituted by?
Answer :- Plasma

6. The blood cells that contain haemoglobin is?
Answer :- Red Blood Cells

7. The mandible is a bone found in?
Answer :- Skull
Do You Know :-  ആസ്ടെക്ക Football Stadium എവിടെയാണ്?
8. The largest organ of the human body is?
Answer :- Skin

9. The largest gland in the human body is?
Answer :- Liver

10. The examples of egg laying mammals are?
Answer :- Platypus and Echidna

11. Parkinson's Disease affects which part of the human body?
Answer :- Nervous system

12. The average weight of the human brain is?
Answer :- 1.5 Kg
Do You Know :- എത്ര ടീമുകൾ ആണ് ആദ്യ Football ലോകകപ്പ് മത്സരത്തിൽ പങ്കെടുത്തത്?
13. Which part of the brain controls voluntary action of the body?
Answer :- Cerebrum

14. Electroencephalography is done to study the activities in?
Answer :- Brain

15. About 95% of the absorpation of nutrients in the huamn body occurs at?
Answer :- Small Intestine      

Share

Mashhari

Post A Comment:

0 comments:

Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412