Navigation

PSC Examination Expected Questions - 156

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,ldc 2013 questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LDC Examination Expected Questions , LGS Classroom,LGS Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LGS Exam Special Questions,LGS Questions,PSC LGS Questions,kerala psc LGS Questions,LGS Expected Questions,psc LGS Expected Questions,keralapsc LGS Expected Questions,LGS Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,ldc 2013 questions,LDC Study materials,LGS free Study materials,LGS Study materials download, LGS free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LGS Examination Expected Questions,Competitive Examination Notes,Competitive Examination Notes for LDC,Competitive Examination Notes for IAS,Competitive Examination Notes HSST,Competitive Examination Notes for PSC Exam,Competitive Examination Notes for IPS, Competitive Examination Notes for SSC Exam,Competitive Examination Notes for RRB Exam,Competitive Examination Notes for Download,Competitive Examination Notes Free Download,Competitive Examination Notes for U,
LDC Expected Questions |  LDC Old Questions Police Constable Expected Questions VEO 2013-14 Questions  VEO 2013-14 Questions HSST Expected Questions | HSA Expected Questions LGS Expected Questions | PSC Kerala History Questions | VEO Expected Questions | Kerala History Malayalam Questions and Answers | PSC Malayalam Questions and Answers | PSC History Questions and Answers PSC Geography Questions and Answers PSC IT Questions and Answers PSC Science Questions and Answers PSC Constitution of India Questions and Answers | Police Constable Questions | Police Sub Inspector Questions | Police Constable Expected Questions | Police Sub Expected Inspector Questions | PSC Police Constable Questions | PSC Police Sub Inspector Questions |
----------------------------------

----------------------------------
1.Who was the Roman goddess of beauty?
Answer :- Venus

2. Torah is the sacred text of?
Answer :- Jews
Do you Know :- Who is the winner of Men's Single title in the Dubai Duty Free Tennis Championship 2014?
3. Where is the headquarters of SEBI?  
Answer :- Mumbai

4. New Delhi declared as the New National Capital Territory in the year?
Answer :- 1991
Do you Know :- Who is the New Prime Minister of France?
5. The oldest Mountain range in India is?
Answer :- The Aravallis

6. 'Swaraj is my birthright, and I shall have it' is the words of ?
Answer :- Bal Gangadhar Thilak

7. The Viceroy who ordered the partition of Bengal was?
Answer :- Lord Curzon
Do you Know :- Name of Biggest Virus found Recently
8. Indian Military Academy is situated at?
Answer :- Dehra Dun

9.UNICEF was set up in the year?
Answer :- 1947

10. The berlin wall was demolished in the year?
Answer :- 1989

11. The Earth is divided into..... time zones?
Answer :- 24
Do you Know :- ആധുനിക ഫുട്ബാളിന്റെ ജന്മനാട്
12. Sahara Desert is situated in the continent?
Answer :- Africa

13. G.Shankara Kurup won the Jnanpith in the year?
Answer :- 1965
Do you Know :- മുത്തമിഴ് എന്നറിയപ്പെടുന്ന കൃതി ?
14. Which river is known as 'Yellow River'?
Answer :- Huang He

15. The clouds which are nearest to surface of the Earth is?
Answer :- Stratus     
Do you Know :- കേരള പരാമർശമുള്ള ശങ്കരാചാര്യ കൃതി

Share

Mashhari

Post A Comment:

0 comments:

Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412