Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

Current Affairs April - May 2014 (Sports)

Current Affairs April - May 2014 for PSC | Current Affairs April - May 2014 for PSC | Current Affairs 2014 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2014 for PSC Exams | Current Affairs 2014 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz April - May 2014 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
1. Men's Single title in the Dubai Duty Free Tennis Championship 2014?
Answer :- Roger Federer

2. . Which nation won the most number of gold medals in the 2014 Winter Olympics?
Answer: Russia (13 Gold medals)

3. Who won the ICC under 19 World Cup 2014?
Answer: South Africa

4. Who won the National Billiard Championship title?
Answer: Sourav Kothari

5. Who won the Delhi Open ATP Challenger Tennis title?
Answer: Somdev Dev Varman

6. Which team bagged the 68th Santosh Trophy football title? 
Answer: Mizoram 

7. Which Indian won the SAIL-SBI Open Golf title 2014? 
Answer: Rashid Khan

8. Who won 2014 Miami Masters title by defeating Rafel Nadal in the final? 
Answer: Novak Djokovic 

9. Which country won women's Cricket T20 World Cup 2014 title? 
Answer: Australia

10. Which country won its maiden T20 Cricket World Cup 2014 title? 
Answer: Sri Lanka

11. Which team won the Deodhar Trophy cricket tournament 2014? 
Answer: West Zone

12. Which Indian shooter has clinched the World No.1 spot in the 10 meters air pistol event? 
Answer: Heena Sidhu


13. Who won this year’s Can didates Chess Championship? 
Answer: Viswanathan Anand 

14. Who won Monte Carlo Masters Tennis title defeating Roger Federer? 
Answer: Stanislas Wawrinka

15. Which Indian won the 2014 Thailand Tour title of Asian Bowling Federation? 
Answer: Shaik Abdul Hameed

16. Which country won women’s Asian Football Cup (AFC) 2014? 
Ans wer: Japan

17. Who is chosen as Goodwill Ambassador of the 35th National Games? 
Answer: Sachin Tendulkar, Kerala Government has announced cricket legend Sachin Tendulkar as the Goodwill Ambassador for the 35th edition of National Games, slated to be held across seven cities in Kerala early in 2015.
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top