Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Current Affairs April - May 2014 (Appointment)

Current Affairs April - May 2014 for PSC | Current Affairs April - May 2014 for PSC | Current Affairs 2014 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2014 for PSC Exams | Current Affairs 2014 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz April - May 2014 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
Who's Who - World Politics
1. New Prime Minister of Egypet?
Answer :- Ibrahim Mahlab
2. Who is reelected as the Prime Minister of Hungary?
Answer: Viktor Orban reelected to a third term as Prime Minister of Hungary.
3. Who becomes the new Prime Minister of Kazakhstan?
Answer: Karim Masimov
4. Manuel Valls has been appointed as the next Prime Minister of which country?
Answer: France
5. Andrej Kiska has won the recently held Presidential election in which central European country?
Answer: Slovakia
6. Marie - Louise Coleiro Preca was sworn in as the President of which Southern European country located in the Mediterranean Sea?
Answer: Malta
7. AbdelAziz Bouteflika secured a fourth term as the President of which African country?
Answer: Algeria
8. Gjorge Ivanov has been re-elected president of which European country?
Answer: Macedonia
9. Who has been elected as the new Prime Minister of Libya?
Answer: Ahmed Maiteeq
10. Who becomes the President of Lithuania for second consecutive term?
Answer : Dalia Grybauskaite

11. Who is sworn in as the new President of the southern African country Malawi?
Answer: Peter Mutharika
Who's Who - World

1. Who is appointed as the next Secretary General of North Atlantic Treaty Organisation (NATO)?
Answer: Jens Stoltenberg
2. Former Norwegian Prime Minister, Jens Stoltenberg has been named new Secretary General of which international Organisation?
Answer: North Atlantic Treaty Organisation (NATO)
3. Who has been appointed as vice president and auditor general of World Bank (WB)?
Answer: Hiroshi Naka
Who's Who - India
1. Who is appointed as the new Army Director General Military Operations (DGMO)?
Answer: Lt Gen P.R Kumar
2. Dinesh Sarraf has been appointed as the new Chairman and Managing Director of ............?
Answer: Oil and Natural Gas Corporation (ONGC) Ltd
3. Who is appointed as the new Chief Justice of India?
Answer: Justice R.M. Lodha
4. Who is appointed as the new Chief of the Indian Navy?
Answer: Robin K. Dhowan
5. Who is appointed as the first ever woman Chief Justice of the Delhi High Court?
Answer: Justice G Rohini
6. Who is appointed as the new Finance Secretary of India?
Answer: Arvind Mayaram
7. Who has been appointed as the interim President of the BCCI?
Answer: Sunil Gavaskar
8. D.K Pathak was appointed as the new Director General of ...............
Answer: Border Security Force (BSF)
9. Who was appointed as the Chairman of NASSCOM (National Association of Software and Services Companies) for 2014 - 15?
Answer: R. Chandrasekaran

10. Who was appointed as the new Chief of Indian Navy?
Answer: Admiral Robi n K Dhowan
11. Who has been appointed as India’s first Ambassador to ASEAN?
Answer: Suresh K Reddy
12. Who is appointed as the next Chief of the Indian Army?
Answer: Lt Gen Da lbir Singh Suhag
13. Who is appointed as the new Chief Information Commissioner (CIC)?
Answer: Rajiv Mathur
14. Who is appointment as Principal Secretary to Prime Minister Narendra Modi?
Answer: Nripendra Misra

15. Who has become the first woman External Affairs Minister of India?
Answer: Sushma Swaraj
16. Who is appointed as the new Attorney General of India (AGI)?
Answer: Mukul Rohatgi
17. Who is appointed as the new National Security Advisor of India?
Answer: Ajit Doval
Who's Who - States
1.Who is sworn in as the new Chief Minister of Bihar?
Answer: Jitan Ram Manjhi
2. Who is sworn in as the first woman Chief Minister of Gujarat?
Answer: Anandiben Patel
3. Who is sworn in as the new Chief Minister of Sikkim for fif th consecutive term?
Answer: Pawan Chamling
4. Who is sworn in as the Chief Minister of Odisha for the fourth term in a row?
Answer: Naveen Patnaik
view all Chief Ministers list
5. Who is sworn in as the Chief Minister of Nagaland, following the resignation of Neiphio Rio, who has been elected to Lok Sabha?
Answer: T.R. Zeliang
Who's Who - Kerala
1. Who is appointed as the new Governor of Kerala?
Answer: Sheila Dikshit
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top