Kerala PSC KERALA PSC LDC Examination 2017 Syllabus Published on 28th March :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on 4th March :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 25th (Question Paper Code :- 29/2017):- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Staff Nurse Grade 2 Previous Question Paper - 3

Releted Posts With this Label

Staff Nurse Grade 2  Expected Questions  Staff Nurse Grade 2  Old Questions Staff Nurse Grade 2  2014 Expected Questions  
----------------------------------
Examination Conducted on :- 21/05/2011
----------------------------------
31. Which one of the following is not a sign of fluid overload?
Answer :- Abdominal distension

32. The largest cavity in the human body?
Answer :- pelvic cavity

33. The largest part of the brain is ?
Answer :- cerebrum

34. The most common clinical finding associated with cancer of the urinary bladder?
Answer :- pain less haematuria

35. When the body temperature raised to 105 F or above it is called?
Answer :- hyperpyrexia

36. Appropriate position for a client with severe ascites?
Answer :- fowler's

37. Injuction Atrophine Sulphate is given preoperatively, helps to?
Answer :- inhibit oral and respiratory secretions

38. The primary function of the prostate glands?
Answer :- to produce a secretion that aids the nourishment and passage of sperm

39. A client at risk for increased intracranial pressure, which of the following would be the priority for the nurse to monitor?
Answer :- unequal pupil size

40. Which of the following is an initial sign of Parkinson's disease?
Answer :- tremor

41. Which symptom is an early indicator of hypoxia in an unconscious client?
Answer :- restlessness

42. Frequent Vaginal examination should be avoided in a pregnant client with premative rupture of membrane because they can?
Answer :- increase risk for infection

43. Which of the following would be an important assessment finding for an eight month old infant admitted with severe diarrhoea?
Answer :- depressed anterior fontanelle

44. Peripheral blood flow is dependent on?
Answer :- pressure differences in the arterial and venous system and resistance

45. Maniere's disease affects?
Answer :- EAR

  Memory Tricks for PSC Exam  
  PSC Malayalam GK Questions
  PSC English GK Questions
  English Grammar Questions
  PSC Maths and Mental Ability

Email Newsletter
Join Over 2000+ Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.

Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Staff Nurse Grade 2 Previous Question Paper - 3"

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia