Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Postal Assistant Previous Question Paper 2010

Postal Assistant Questions  Postal Sorting Assistant Questions Postal Assistant Previous Questions  Postal Sorting Assistant Previous Questions 
----------------------------------
----------------------------------
1. The Jathaka Tales were composed in the ancient language of .... ?
Answer :- Pali
2. Who is the Head of Indian State?
Answer :- President
3. When was constitution of India adopted by 'Constituent Assembly'?
Answer :- 26th November 1949
4. Which countries participated in Common Wealth Games?
Answer :- Countries which were colonies of British Empire
5. Viswanathan Anand is associated with which game?
Answer :- Chess

6. HTTP stands for?
Answer :- Hyper Text Transfer Protocol
7. Polio disease is spread by?
Answer :- Virus
8. Phylloquinone is the chemical name of ?
Answer :- Vitamin K
9. The best Parliamentarian Award for 2009 has been conferred on?
Answer :- M.M.Joshi
10. Lothal had structured which, according to some archaeologists, was a ?
Answer :- Dockyard

11. Liquefied Petroleum Gas (LPG) consists of ?
Answer :- Butane and Propane
12. The hobby of collecting stamps is called ?
Answer :- Philately
13. The new Rupee symbol is a combination of English and ...... scripts?
Answer :- Devanagari
14. The Nobel Peace Prize for 2009 was awarded to ?
Answer :- Barack Obama
15. Who is the author of 'Rajtarangini' commonly regards as the first genuine history of India written by an Indian?
Answer :- Kalhana

16. Twitter, Facebook and Orkut are examples of ..... website.
Answer :- Social Networking
17. H1N1 virus causes which disease?
Answer :- Swine Flue
18. Biological pigment that determines skin colour in humans is called?
Answer :- Melanin


Join Over 2000+ Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.

Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top