PSC Examination Expected Questions - 140

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,ldc 2013 questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LDC Examination Expected Questions , LGS Classroom,LGS Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LGS Exam Special Questions,LGS Questions,PSC LGS Questions,kerala psc LGS Questions,LGS Expected Questions,psc LGS Expected Questions,keralapsc LGS Expected Questions,LGS Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,ldc 2013 questions,LDC Study materials,LGS free Study materials,LGS Study materials download, LGS free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LGS Examination Expected Questions
Share it:
LDC Expected Questions  LDC Old Questions LDC 2013-14 Expected Questions  VEO 2013-14 Questions HSST Social Studies Expected Questions | LGS Expected Questions | PSC Kerala History Questions | VEO Expected Questions | Kerala History Malayalam Questions and Answers | PSC Malayalam Questions and Answers | PSC History Questions and Answers PSC Geography Questions and Answers PSC IT Questions and Answers PSC Science Questions and Answers PSC Constitution of India Questions and Answers
----------------------------------
Geography
----------------------------------
1. In which district Nedumbassery airport is situated?
Answer :- Ernakulam

2. In which district is Bhutathankettu?
Answer :- Ernakulam

3. In which district J.P.Smritivana is situated?
Answer :- Palakkd

4. Manachira Ground is at ?
Answer :- Kozhikkode

5. In which district is Mangalavanam sanctuary situated?
Answer :- Ernakulam

6. Indian Meteorological Department located at?
Answer :- Pune

7. In which state is Satpura wild life sanctuary ?
Answer :- Madya Pradesh

8. Jaduguda mine at ?
Answer :- Jharkhand

9. What is Yamo ?
Answer :- Local wind

10. Salal project is located in ?
Answer :- Jammu and Kashmar

Email Newsletter
Join Over 2000+ Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.

Share it:

General Knowledge

Geography

Kerala PSC Questions

Post A Comment:

0 comments: