Navigation

PSC Examination Expected Questions - 139

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,ldc 2013 questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LDC Examination Expected Questions , LGS Classroom,LGS Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LGS Exam Special Questions,LGS Questions,PSC LGS Questions,kerala psc LGS Questions,LGS Expected Questions,psc LGS Expected Questions,keralapsc LGS Expected Questions,LGS Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,ldc 2013 questions,LDC Study materials,LGS free Study materials,LGS Study materials download, LGS free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LGS Examination Expected Questions
LDC Expected Questions  LDC Old Questions LDC 2013-14 Expected Questions  VEO 2013-14 Questions HSST Social Studies Expected Questions | LGS Expected Questions | PSC Kerala History Questions | VEO Expected Questions | Kerala History Malayalam Questions and Answers | PSC Malayalam Questions and Answers | PSC History Questions and Answers PSC Geography Questions and Answers PSC IT Questions and Answers PSC Science Questions and Answers PSC Constitution of India Questions and Answers
----------------------------------
Geography 
----------------------------------
1. The first labor bank in Kerala is Akathethara in ..... district ?
Answer :- Palakkad

2. Where is Putharikandam ground situated?
Answer :- Thiruvananthapuram

3. The first light house in western coast was established in 1862 at?
Answer :- Alappuzha

4. In which district is Thanneermukkom Barrage?
Answer :- Alappuzha

5. The back ground of the novel 'God of small Things' by Arundathy Roy?
Answer :- Aymanam

6. Pallivasal, the first Hydro Electric Project is in the district of ?
Answer :- Idukki

7. 'Land of Sandal Forest' ?
Answer :- Marayur

8. The first city in Kerala where public transort system was introduced ?
Answer :- Thiruvananthapuram

9. Power house of Idukki Hydel Project is situated at?
Answer :- Moolamattom

10. The first rubber park in Kerala?
Answer :- Airapuram

Email Newsletter
Join Over 2000+ Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.

Share
Banner

HARI Mash

Post A Comment:

0 comments: