Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Date Click Here
Kerala PSC KERALA PSC LP SChool Assistant Examination ANSWER KEY on January 22nd :- CLICK HERE 4 More Details || KERALA PSC UP SChool Assistant Examination ANSWER KEY :- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL FINAL ANSWER KEY [4 Questions Deleted] Available Now :- CLICK HERE ||
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Current Affairs Questions February 2014 - 3 (SPORTS)

Current Affairs February 2014 for PSC | Current Affairs February 2014 for PSC | Current Affairs 2014 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2014 for PSC Exams | Current Affairs 2014 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz October 2014 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
---------------------------------------------------------------------
SPORTS
---------------------------------------------------------------------
1. Which Indian Cricketer recently enters to 8,000 run club in One-Day Cricket?
Answer :- Mahendra Singh Dhoni
2. The XXIIth Winter Olympics will held at ?
Answer :- Scohi, Russia
3. Which team won the Ranji Trophy 2014 held at Hydrabad?
Answer :- Karnataka ( defeated Maharastra by 7 wickets)

4. Which Indian player won the Winnipeg Winter Club Open title?
Answer :- Toshna Chinappa
5. Who became the second cricketer to hit triple century and a century in same test match?
Answer :- Kumar Sangakkara [Against Bangladesh, 319 runns in first innings and 105 runs in the second innings] (First:- Graham Gooch)
6. Newly elected Indian Olympic Association President?
Answer :- N.Ramachandran
7. The count down for the 2015 ICC World Cup cricket begin now, Hosts of the same were?
Answer :- Australia and New Zealand
Teams for ICC World Cup
Pool A :- England, Australia, Sri Lanka,Bangladesh, New Zealand, Afghanistan and Scotland

Pool B :- South Africa, India, Pakistan  West Indies, Zimbabwe, Ireland and United Arab Emirates
8. Who lead India in Asia Cup Cricket in Bangladesh?
Answer :- Virat Kohli 
9. Indian Premier League (IPL) Season 7 will be played at which country?
Answer :- South Africa
10. Who is Indian Premier League (IPL) Chairman?
Answer :- Ranjib Biswal
--------------

Email Newsletter
Join Over 2000+ Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.


Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top