Navigation

LDC Examination Expected Questions - 109

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,ldc 2013 questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LDC Examination Expected Questions
LDC Special Posts LDC Expected Questions LDC Questions LDC Old Questions LDC Special  LDC 2013 Questions LDC 2013-14 Expected Questions  LDC 2013-14 Questions 
----------------------------------
ഫുട്ബോൾ 
----------------------------------
ഇന്ന് മുതൽ നിങ്ങളുടെ പ്രിയപ്പെട്ട കേരളാ പി.എസ് .സി ഹെല്പർ ലാസ്റ്റ് ഗ്രേഡ് സർവന്റ് പരിശീലനം ആരംഭിക്കുന്നു. വായനക്കാരുടെ സഹകരണം ഉണ്ടാകുമെന്ന പ്രതിക്ഷയോടെ ....
1. FIFA World Cup ന്റെ ഉയരം എത്ര?
Answer :- 36 സെ.മീ 
2. FIFA World Cup ന്റെ ഭാരം എത്ര ?
Answer :- 4.97 കിലോഗ്രാം 
3. ആരാണ് FIFA World Cup രൂപകല്പന ചെയ്തത്?
Answer :- സിൽവിയോ ഗസനിഗ 
4. ആദ്യ Football World Cup നടന്നത് എവിടെവച്ച്?
Answer :- യുറുഗ്വേയ് 
5. ആദ്യം  Football World Cup വിജയിച്ച രാജ്യം?
Answer :- യുറുഗ്വേയ് 


6. Football World Cup ന്റെ പഴയ പേര് എന്ത്?
Answer :- യൂൾറിമെ കപ്പ്‌ 
7. Yulrime Cup നു പകരം FIFA World Cup നല്കി തുടങ്ങിയത് ഏതു വർഷം മുതലാണ്‌?
Answer :- 1974 
8. World Cup-ൽ ആദ്യത്തെ Hattric നേടിയ താരം?
Answer :- ബെർട്ട് പാറ്റെനോഡ് (1930)
9. FIFA യുടെ ആസ്ഥാനം എവിടെ? 
Answer :- സുറിച് 
10. 2018-ലെ FIFA World Cup നടക്കുന്നത് എവിടെവച്ച്?
Answer :- റഷ്യ 

Email Newsletter
Join Over 1984 Subscribers ! Get Our Latest Articles Delivered to Your email Inbox
When signing up you will initially receive a confirmation email requiring your approval to complete the Subscription.
Share
Banner

HARI Mash

Post A Comment:

0 comments: