LDC Examination Expected Questions - 104

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,ldc 2013 questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,PSC Expected Questions,Keralapsc Expected Questions,Kerala PSC Expected Questions,UPSC Expected Questions,SSC Expected Questions,Expected Questions for PSC Exams,Expected Questions for SSC,Expected Questions for RRB,LDC Examination Expected Questions
Share it:
LDC Special Posts LDC Expected Questions LDC Questions LDC Old Questions LDC Special  LDC 2013 Questions LDC 2013-14 Expected Questions  LDC 2013-14 Questions 
----------------------------------
Killing Other People
----------------------------------
1. Killing a man/any person?
Answer :- Homicide
2. Killing a women ?
Answer :- Femicide
3. Killing an infant ?
Answer :-  Infanticide
4. Killing a fetus ?
Answer :- Aborticide


5. Killing old men ?
Answer :- Senicide
6.Killing a king ?
Answer :- Regicide
7. Killing a Lord/Master ?
Answer :- Hericide
8. Killing a Philosopher ?
Answer :- Philisophicide
9. Killing a Poet/Prophet ?
Answer :- Vaticide
10. Killing a Czar ?
Answer :- Czaricide


11. Killing a Bishop ?
Answer :- Episcopicide
12. Killing a Brahmin ?
Answer :- Brahmanicide
13. Killing a Modernist ?
Answer :- Modernicide
14. Killing a Guest / Host ?
Answer :- Hospiticide
15. Killing a Favorite ?
Answer :- Nepoticide
15. Killing a Friend ?
Answer :- Amicicide
16. Killing an Enemy ?
Answer :- Hosticide
17. Killing a Heretic ?
Answer :- Hereticide
18. Killing a Tyrant ?
Answer :- Tyrannicide
Share it:

English

LDC Exam Special

Post A Comment:

0 comments: